Pimp Your Prosecco
Events By Farrah - Catering on Instagram: “Our large grazing table with a few extras #events #catering #foodlover #foodstyling #grazing #sydneyfood #alloccasions #eventsbyfarrah”
545 Likes, 22 Comments - Events By Farrah - Catering (@eventsbyfarrah) on Instagram: “Our large grazing table with a few extras #events #catering #foodlover #foodstyling #grazing…”
Your Wedding. Planned to Perfection.
Swap the traditional glass of champagne for a self-serve beer bar or a pitcher of Pimm's
DIY Terrarium Garden Party - Inspired By This
DIY Terrarium Garden Party – Inspired by This Blog. A Bridal Party with this color scheme would be so cute!
How to Set Up a Gorgeous Buffet Table for Your Holiday Party
How to Set the Perfect Buffet Table
Här hittar du amelias bloggare
Här hittar du alla amelias fantastiska bloggare!
Annmarias
Vi närmar oss Vappen
Nu är det exakt en vecka kvar till 1:a maj och Valborgsafton, eller Vappen som vi kallar den i Finland. Det betyder fest med goda vänner, mat, mycket mat, picknick kanske om vädret tillåter. Ifall det blir en sedvanlig första maj så betyder det minusgrader och spöregn eller hagel! Ingen idé att plocka fram de somrigaste festblåsorna ännu. Här kommer lite inspirationsbilder inför en förhoppningsvis varm 1:a maj och tips inför picknicken. Alla bilder är hämtade från Pinterest. Det har blivit…
How to Bake a Studentmössa
Mandelmjöl. Äggvita och socker. Blanda ihop äggvitesmeten med mandelmjölet. Spritsa ut mössorna. Gör dem inte för stora. Max 4 cm. De går lättare sönder annars när man sätter ihop dem.
Kladdkakerutor med bär | Mitt kök
Lättlagat bakverk som med fördel serveras med grädde och bär.
Söta studentmössor som drinkpinnar - Johanna Toftby
Har ni student kommer ett roligt tips på söta studentmössor till välkomstbubbel! En kund till mig tipsade mig och jag gjorde dessa till Marilyns student
Handverkarna.se
Examensfest: buffé & tårtor
Igår hade vi fest här för mamma som har tagit examen. Jag stod för fördrink, mat, efterrätt och tårtor. Recepten hittar ni längre ner i inlägget. :) Till fördrink hade jag gjort en Cava Sangria bestående av flädersaft, gurka, lime, mynta, sprite och cava. Buffé: Quinoasallad: quinoa, olivolja, pressad citron, salt, svartpeppar, vattenmelon, gurka, mynta, salladsost. Potatissallad: färskpotatis, crème fraîche, turkisk yoghurt, majonnäs, salt, peppar, dill, pressad citron, salladslök…