Vegansk julskinka av rotselleri är ett måste på varje grönsaksätares julbord. När man griljerat rotsellerin liknar den en julskinka, men smaken är helt annorlunda. När rotselleri bakas i ugn får den en härligt söt och nötig karaktär som är god till senapsgriljering.

Vegansk julskinka av rotselleri är ett måste på varje grönsaksätares julbord. När man griljerat rotsellerin liknar den en julskinka, men smaken är helt annorlunda. När rotselleri bakas i ugn får den en härligt söt och nötig karaktär som är god till senapsgriljering.

Recept: Linscurry med kokosmjölk och lime

Linscurry med kokosmjölk och lime - I left out the sambal oleo

Recept: Harissamorötter med couscous och tahini

Close up! This is one of three killer bowls I made for a Swedish magazine today. Readers will get the recipe in June the weather is a dream right now. I hope you're all enjoying the beginning of summer by nourish_atelier

Älskar du indiskt borde du testa den här krämiga daalen. Lök, linser och kokosmjölk får sjuda tillsammans med tomater och spenat och sedan kryddas med koriander och spiskummin. Servera med syrlig yoghurt och färskt naanbröd.

Älskar du indiskt borde du testa den här krämiga daalen. Lök, linser och kokosmjölk får sjuda tillsammans med tomater och spenat och sedan kryddas med koriander och spiskummin. Servera med syrlig yoghurt och färskt naanbröd.

Sill är ofta en favorit både till julbord och midsommarbuffén. Den här veganska varianten påminner i smaken om traditionell sill, men är helt djurvänlig. Basen är aubergine, lök och morot som får ligga och dra i en kryddlag. Njut av inläggningen som den är eller använd den till vegansk senapssill.

Sill är ofta en favorit både till julbord och midsommarbuffén. Den här veganska varianten påminner i smaken om traditionell sill, men är helt djurvänlig. Basen är aubergine, lök och morot som får ligga och dra i en kryddlag. Njut av inläggningen som den är eller använd den till vegansk senapssill.

Genom att baka morötter (använd gärna stora morötter) och lägga in dem i sötsur lag med dill får man smaken av gravlax.

Genom att baka morötter (använd gärna stora morötter) och lägga in dem i sötsur lag med dill får man smaken av gravlax.

Jamie Olivers vegetariska currygryta

Jamie Olivers vegetariska currygryta

Rogan Josh, Chapati, Jamie Oliver, Food And Drink, Vegan Food, Flirting, Ris, Vegan Curry, Lchf

Recept: Röd currypasta

Recept: Röd currypasta

green broccoli patties

Green broccoli patties med äppelsalsa i salladswrap

Pinterest
Search