Året Runt
Sidan du söker efter har flyttat. Klicka här för att komma till vår nya startsida. Året Runts hemsida är nu en del av allas.se. Alla våra starka reportage, fantastiska recept,...
Catarina Königs matblogg
Catarina König, även känd som Matfashionistan, vann Sveriges Mästerkock 2016. Här i bloggen hos ELLE mat & vin delar hon med sig av sina bästa recept.
Citronmousse med lakritsflarn
Syrlig citronmousse med salta lakritsflarn som du enkelt gör av Kick lakritsgodis. Toppa moussen med rivet citronskal strax före servering.
Limoncellogrädde med amarettobiscotti
Snabb och enkel dessert med limoncellogrädde med amarettobiscotti. Skeda upp i glas och ställt kallt i minst en timme. Servera eventuellt med en extra biscotti.
Proteinrik ostkaka med keso, bär och mandel
Ostkaka är gott som dessert, men fungerar lika bra som proteinrikt mellanmål före eller efter träning. Du kan enkelt variera ostkakan med olika smaker och toppings.
Limoncellogrädde med amarettobiscotti
Snabb och enkel dessert med limoncellogrädde med amarettobiscotti. Skeda upp i glas och ställt kallt i minst en timme. Servera eventuellt med en extra biscotti.
Ugnsbakade persikor med flädermascarpone | By diadonna
Har du provat att baka persikor i ugn? Om inte tycker jag du ska testa det i helgen. Det är en lättlagad favorit som smakar fantastiskt. Även om hösten är här finns det gott om goda och söta persikor i affären. Den här desserten ska serveras varm tillsammans med en kall kräm gjord på mascarpone. […]
Citronmousse med lakritsflarn
Syrlig citronmousse med salta lakritsflarn som du enkelt gör av Kick lakritsgodis. Toppa moussen med rivet citronskal strax före servering.
Himmelsk Nutelladipp - Zeinas Kitchen
Denna dipsåsen får heta himmelsk Nutella dipp, för att det just vad den är, HIMMELSK! Den smakar mjölkchoklad, nougat, krämig, ljuvlig nutelladipp
Alicias kokbok - Efterrätter
Jag har alltid tyckt det varit roligt att laga mat och baka. Något som alltid funnits hos mig är min nyfikenhet att prova nya smaker och jag har aldrig varit rädd för att smaka på något jag inte vet om jag kommer tycka om. Nu experimenterar jag själv i köket med nya smaker. Sedan tycker jag att det är förbaskat roligt att fotografera mat och med det sagt förstår ni hur alicias kokbok kom till. Men det roligaste av allt är att få smaka på det man har provat såklart. Nu låter jag er få vara…