Pinterest
Oerhört mjukt gott bröd fyllt med nyttiga frön, ägg och Keso. Innehåller inte en gnutta mjöl och går bra att frysa in!

Oerhört mjukt gott bröd fyllt med nyttiga frön, ägg och Keso. Innehåller inte en gnutta mjöl och går bra att frysa in!

Matiga och supergoda pizzabullar som är perfekta att ha med på utflykt eller att äta som mellanmål.

Matiga och supergoda pizzabullar som är perfekta att ha med på utflykt eller att äta som mellanmål.

En vansinnigt god kladdkaka med smak av kanel! Helt underbar!

En vansinnigt god kladdkaka med smak av kanel! Helt underbar!

Det här kakan blir en favorit. Jag lovar! Vi kallar den pajkaka. Genialiskt enkelt och vansinnigt gott. Först ett lager pajdeg. Sen en sötsyrlig fyllning. Se

Det här kakan blir en favorit. Jag lovar! Vi kallar den pajkaka. Genialiskt enkelt och vansinnigt gott. Först ett lager pajdeg. Sen en sötsyrlig fyllning. Se

Leilas jättegoda kolasnittar Ännu bättre med lite flingsalt på!

Leilas jättegoda kolasnittar

Leilas jättegoda kolasnittar Ännu bättre med lite flingsalt på!

En blandning mellan sockerkaka och paj med ett mjukt, saftigt innanmäte och en frasig pajliknande yta.

En blandning mellan sockerkaka och paj med ett mjukt, saftigt innanmäte och en frasig pajliknande yta.

Du Behöver : 3  dl vetemjöl 125  gram rumstempurerat smör 2 msk socker 1 äggula  Fyllning : 2 ägg 1 1/2 dl farinsocker 1  dl  ljus sirap 1 tsk vaniljsocker 100 gram smältsmör 1 krm salt Garnering :  2 stycken grossade dubbeldajm Serveras med hallon grädde. Så gör du : S

Du Behöver : 3 dl vetemjöl 125 gram rumstempurerat smör 2 msk socker 1 äggula Fyllning : 2 ägg 1 1/2 dl farinsocker 1 dl ljus sirap 1 tsk vaniljsocker 100 gram smältsmör 1 krm salt Garnering : 2 stycken grossade dubbeldajm Serveras med hallon grädde. Så gör du : S

Bjud på dessa frasiga päron- och ädelostflarn till drinken, på festbuffén eller som en liten förrätt. Du gör dem enkelt med färdig smördeg som penslas med ägg och sedan toppas med söta, tunna päronskivor och salt ädelost. Toppa med knapriga valnötter – klart!

Bjud på dessa frasiga päron- och ädelostflarn till drinken, på festbuffén eller som en liten förrätt. Du gör dem enkelt med färdig smördeg som penslas med ägg och sedan toppas med söta, tunna päronskivor och salt ädelost. Toppa med knapriga valnötter – klart!