Varm smörgåstårta - enkelt att förbereda och sen bara värma.

Varm smörgåstårta - enkelt att förbereda och sen bara värma.

Detta är en av de absolut godaste efterrätter jag vet. Oh my… denna cheesecake är verkligen to die for! Fyllningen är krämig och himmelskt god. Det bästa är att du kan förbereda din cheesecake upp till 3-4 dagar innan servering och den räcker till många. Toppa den gärna med färska bär vid servering och njut! Ca 14-16 bitar Kakbotten: 300 g digestivekex 150 g smör Fyllning: 800 g färskost (tex philadelphiaost) 5 st ägg 3 dl socker (du kan minska mängden socker till 2,5 dl för mindre sötma) 2…

Detta är en av de absolut godaste efterrätter jag vet. Oh my… denna cheesecake är verkligen to die for! Fyllningen är krämig och himmelskt god. Det bästa är att du kan förbereda din cheesecake upp till 3-4 dagar innan servering och den räcker till många. Toppa den gärna med färska bär vid servering och njut! Ca 14-16 bitar Kakbotten: 300 g digestivekex 150 g smör Fyllning: 800 g färskost (tex philadelphiaost) 5 st ägg 3 dl socker (du kan minska mängden socker till 2,5 dl för mindre sötma) 2…

När jag var liten åt vi den här maträtten nästan varenda helg, det var veckans "lyxmiddag" och hela familjen fullkomligt älskade det! Tyvärr...

När jag var liten åt vi den här maträtten nästan varenda helg, det var veckans "lyxmiddag" och hela familjen fullkomligt älskade det! Tyvärr...

Krämig vitkålsgratäng 1/2 vitkålshuvud 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 3 dl grädde 1 dl creme fraiche 1 tsk sambal olek Salt och peppar Riven ost Sätt ugnen på 200 grader. Strimla vitkål och lök och hacka vitlök. Fräs detta i rikligt med smör i en panna. När kålen mjuknat något häller du på grädde och creme fraicht samt kryddor (snåla inte med salt och peppar). Smaka av och låt puttra i ca 5-10 minuter. Häll över form toppa med riven ost. Gratinera i ca 20-25 minuter. (anjovis ist. för sambal)

Krämig vitkålsgratäng 1/2 vitkålshuvud 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 3 dl grädde 1 dl creme fraiche 1 tsk sambal olek Salt och peppar Riven ost Sätt ugnen på 200 grader. Strimla vitkål och lök och hacka vitlök. Fräs detta i rikligt med smör i en panna. När kålen mjuknat något häller du på grädde och creme fraicht samt kryddor (snåla inte med salt och peppar). Smaka av och låt puttra i ca 5-10 minuter. Häll över form toppa med riven ost. Gratinera i ca 20-25 minuter. (anjovis ist. för sambal)

Fyll ugnsformen med 3 lager vitkål – titta nu när hon häller över såsen och fullbordar middagssuccén

How to make Cabbage Roll Casserole (Video) -- All these ingredients come together for something awesome.

Det blev många tummar upp här. Alla barnen, t o m maken som inte alls är förtjust i curry gillade den. Han hämtade en portion till... Alfred...

Det blev många tummar upp här. Alla barnen, t o m maken som inte alls är förtjust i curry gillade den. Han hämtade en portion till... Alfred...

Favorit i repris. Den här är grymt god, så har ni missat den får ni åter chansen att prova på den. Hur god som helst. Servera gärna bröd til...

Favorit i repris. Den här är grymt god, så har ni missat den får ni åter chansen att prova på den. Hur god som helst. Servera gärna bröd til...

Saftig kycklingfilé. Aldrig mer en torr kycklingfilé! Här har du receptet på den godaste och saftigaste kycklingfilén- NÅGONSIN!

Saftig kycklingfilé. Aldrig mer en torr kycklingfilé! Här har du receptet på den godaste och saftigaste kycklingfilén- NÅGONSIN!

Den här pajen är så god att man inte vill sluta äta av den♥ Du behöver4 personer Pajdeg1,5 dl vetemjöl1,5 dl grahamsmjöl100 g smör2 msk créme fraiche1 krm saltFyllning3 kycklingfiléer1/2 burk…

Den här pajen är så god att man inte vill sluta äta av den♥ Du behöver4 personer Pajdeg1,5 dl vetemjöl1,5 dl grahamsmjöl100 g smör2 msk créme fraiche1 krm saltFyllning3 kycklingfiléer1/2 burk…

Åh nu börjr det… dessa mörka kvällar när inte dagsljuset räcker till längre och som matbloggare så är det inte kul :( Men bara att gilla läget :) Vi är fortfarande lite inne i sommartid dvs det är svårt att få mat och barnen i säng i tid så jag hann aldrig med någon kålpudding […]

Enkel Kyckling Curry

Åh nu börjr det… dessa mörka kvällar när inte dagsljuset räcker till längre och som matbloggare så är det inte kul :( Men bara att gilla läget :) Vi är fortfarande lite inne i sommartid dvs det är svårt att få mat och barnen i säng i tid så jag hann aldrig med någon kålpudding […]

Recept på Japp - en lättlagad mousse perfekt till efterrätt. Du gör den av mörk choklad, chokladbitar av Japp eller Mars, ägg, socker, salt och grädde. Servera den krämiga desserten i glas och garnera med hackad choklad.

Recept på Japp - en lättlagad mousse perfekt till efterrätt. Du gör den av mörk choklad, chokladbitar av Japp eller Mars, ägg, socker, salt och grädde. Servera den krämiga desserten i glas och garnera med hackad choklad.

Pinterest
Search