Jul

7 Pins
 17w
Collection by
Lyxig julklappsinslagning!
Följ våra enkla steg för att göra din paketinslagning lite lyxigare!
Vaniljsmörfyllda lussebullar
Gör såhär: - Blanda ihop fyllningen (150g smör, 1dl socker, 1dl vaniljsocker) och ställ åt sidan - Lös 50g jäst i 500g kall mjölk - Tillsätt 1g saffran, 2dl socker, 1msk vaniljsocker, 18dl mjöl, 200g smör och 0,5 tsk salt - Arbeta ihop degen - i ca. 20 min - Kavla ut deg på mjölad bakbänk - Bred på fyllningen - Vik degen på mitten och skär i remsor - Rulla ihop lussebullar och lägg på en plåt - Låt jäsa i 2h - In mitt i ugnen på 225g, 8-10min - Svalna, pensla med smör och doppa i socker!
Enkel julklappsinslagning
Om du vill göra ett simpelt fyrkantigt paket lite roligare kan du enkelt skapa en gran med hjälp av presentsnöre!
Fjäderinslagning till jul
Gör dina julklappar lite roligare med denna fjäderinslagning! Den är väldigt enkel. Det enda du behöver är presentpapper, dubbelhäftande tejp och presentsnöre!
Sätt den där lilla extra detaljen i din juldukning genom att placera en pepparkaka med dina nära och käras första bokstäver, eller varför inte hela namn. En enkelt sätt att göra julbordet roligare! Design, Inredning
Julbordsdekoration med pepparkakor
Sätt den där lilla extra detaljen i din juldukning genom att placera en pepparkaka med dina nära och käras första bokstäver, eller varför inte hela namn. En enkelt sätt att göra julbordet roligare!
En enkel detalj på julbordet: sätt dina bordsplaceringskort på en kotte för att få till det där lilla extra i din dukning. Christmas Cards, Christmas, Emma, Christmas Diy, Christmas Table Decorations
Bordsplacering med kotte till jul
En enkel detalj på julbordet: sätt dina bordsplaceringskort på en kotte för att få till det där lilla extra i din dukning.
Ett enkelt sätt att förgylla din juldukning på - knyt ihop 3 polkagrisar och använd som stöd för dina borsplaceringslappar! Christmas Treats, Ihop
Bordsplacering med polkagrisar
Ett enkelt sätt att förgylla din juldukning på - knyt ihop 3 polkagrisar och använd som stöd för dina borsplaceringslappar!