Ingrid Johnsson

Ingrid Johnsson

Ingrid Johnsson
More ideas from Ingrid
Grönkålscrème går snabbt att tillaga och blir himmelskt gott till julbordets bastanta rätter. Från naturens skafferi behöver du rotselleri, blandspenat och grönkål. Tillsammans med grädde och en matberedare uppstår underverk. Smaksätt med salt och peppar.

Grönkålscrème går snabbt att tillaga och blir himmelskt gott till julbordets bastanta rätter. Från naturens skafferi behöver du rotselleri, blandspenat och grönkål. Tillsammans med grädde och en matberedare uppstår underverk. Smaksätt med salt och peppar.

Den här kladdkakan gör du med saffran och mandelmassa för att få en härlig och läcker kaka till julfikat.

Den här kladdkakan gör du med saffran och mandelmassa för att få en härlig och läcker kaka till julfikat.

Denna ljuvliga Pepparkakspaj innehåller både chokladfudge och knäck. Och så polkagris också. Himmelskt gott! Det bästa? Ingen ugn krävs! Jag kan säga att detta var den godaste Jul-paj jag ätit någonsi

Denna ljuvliga Pepparkakspaj innehåller både chokladfudge och knäck. Och så polkagris också. Himmelskt gott! Det bästa? Ingen ugn krävs! Jag kan säga att detta var den godaste Jul-paj jag ätit någonsi