Lantliga kök

Collection by Elin • Last updated 6 weeks ago

40 
Pins

Kök - BODBYN grå - köksserie i traditionell stil

BODBYN kökslucka i en varm, grå färg har en ram och en fasad spegel som ger dig ett kök med en klassisk, tidlös karaktär.

Grått är flott – Livet Hemma

Till min stora förtjusning börjar det bli mörkt på kvällarna. Äntligen får jag spendera mer tid i mitt kök! I höst inspireras jag av den lantliga trenden men

Kvänumkök som inspiration och kalk (♥ Fyra årstider - mitt liv på landet)

Bilder Kvänumkök, annonslänk Soffa direkt Jag har berättat på instagram men inte här på bloggen att vi valt färgen kalk på luckorna i köket. Inspirationen till det kommer från Kvänum och färgen ka

Sekelskifteskök | Bildgalleri

Bilder från platsbyggda kök, i sekelskiftesstil. Våra hantverkskök är anpassade efter rummets förutsättningar och kundens önskemål.

Johanna Bradfords blogg.

Inredningsbloggaren Johanna Bradford varvar inspirerande bilder från sitt eget och andras hem med smarta tips för både inredning och renovering.

Grönt kök hos Sophie Dahre

När byggnadsvårdsintresserade Sophie Dahre och sambon Mats skulle skaffa ett tidstypiskt kök anno 1909 fick det bli ett platsbyggt. Den vackra gröna kulören blandande hon till alldeles själv.

IKEA - Möbler, inredning och inspiration

Välkommen till IKEA Sverige. Här hittar du allt inom inredning, möbler, vitvaror och inspiration. Hitta även ditt lokala IKEA varuhus eller handla online.

Nygyggt hus med själ

Det finns gamla hus med själ. Så finns det gamla hus som renoverats sönder och förlorat sin själ. Det finns gamla hus som har berövats sin ursprungl…