More ideas from Li
Tant Mettes mandelris (kock Anna och Fanny Bergenström)

Tant Mettes mandelris (kock Anna och Fanny Bergenström)

Tant Mettes mandelris (kock Anna och Fanny Bergenström)

Tant Mettes mandelris (kock Anna och Fanny Bergenström)

Med matberedare gör man lätt fina patéer. Laga gärna patén 1–2 dagar i förväg. Det här är en bra förrätt där allt arbete utom uppläggning är gjort långt innan gästerna kommer. Passar även utmärkt på julbordet.

Med matberedare gör man lätt fina patéer. Laga gärna patén 1–2 dagar i förväg. Det här är en bra förrätt där allt arbete utom uppläggning är gjort långt innan gästerna kommer. Passar även utmärkt på julbordet.

Långkål från Halland (kock Anna och Fanny Bergenström)

Guacamole à la Markiz och Blossom med hemgjorda kex (kock Markiz Talhaoui)

Bruschetta med päron och getost (kock Anna och Fanny Bergenström)

Bruschetta med päron och getost (kock Anna och Fanny Bergenström)

Julbröd från förr (kock Anna och Fanny Bergenström)

Julbröd från förr (kock Anna och Fanny Bergenström)

Farmors inlagda sill (kock Anna och Fanny Bergenström)

Farmors inlagda sill (kock Anna och Fanny Bergenström)