Friterat tunnbröd med Crème Bonjour kantarell, Västerbottensost och rostade pinjenötter

Fried thin bread with chanterelle créme fraîche, strong cheese and roasted pine nuts

Laxburgare med grönt mos och citronsmör

Delicious salmon burgers that are easier to make than you may think. With a side of green mash and lemon butter they make for a colorful lunch or a great weeknight dinner.

Färsbiffar gör jag ofta när det står still i huvudet och jag inte riktigt vet vad jag är sugen på. De går ju att anpassa och variera hur mycket som helst! Jag köper ALLTID svenskt naturbeteskött. Det är dyrare men vi äter nötfärs högst 1 gång i veckan så då får det vara värt det! […]

Färsbiffar gör jag ofta när det står still i huvudet och jag inte riktigt vet vad jag är sugen på. De går ju att anpassa och variera hur mycket som helst! Jag köper ALLTID svenskt naturbeteskött. Det är dyrare men vi äter nötfärs högst 1 gång i veckan så då får det vara värt det! […]

Lättlagade grekiska zucchiniplättar, förbluffande goda och enkla att variera. Servera som huvudrätt med tzatziki eller som tillbehör till grillad kyckling. Kan med fördel även serveras som förrätt.

Lättlagade grekiska zucchiniplättar, förbluffande goda och enkla att variera. Servera som huvudrätt med tzatziki eller som tillbehör till grillad kyckling. Kan med fördel även serveras som förrätt.

Broccoligratäng+med+kryddig+korv+och+västerbottensost

Broccoligratäng+med+kryddig+korv+och+västerbottensost

På måndagar är temat "vegetariskt" hos mig Idag delar jag med mig recept på något som är i all sin enkelhet helt fantastiskt gott. Friterad blomkål med tahinisås. En libanesisk specialitet. Vanligtvis serveras detta med pitabröd och citron som en sidorätt. För mig är detta en hel måltid, ganska mättande och såååå gott Recept hittar du på bloggens startsida. Passar på att önska er alla en underbar dag ❤

På måndagar är temat "vegetariskt" hos mig Idag delar jag med mig recept på något som är i all sin enkelhet helt fantastiskt gott. Friterad blomkål med tahinisås. En libanesisk specialitet. Vanligtvis serveras detta med pitabröd och citron som en sidorätt. För mig är detta en hel måltid, ganska mättande och såååå gott Recept hittar du på bloggens startsida. Passar på att önska er alla en underbar dag ❤

Rostad citronblomkål med frasig torsk och remouladsås

Rostad citronblomkål med frasig torsk och remouladsås

Meat Loaf, Mat, Meatloaf

Pinterest
Search