Nathalie Mariné

Nathalie Mariné

I like craft and beautiful things!
Nathalie Mariné
More ideas from Nathalie
Ugnspannkaka som gräddas i en muffinsplåt och vips så har du pannkaksmuffins. Genialt! Första gången jag fick smaka på dessa var på ett knytkalas.

Ugnspannkaka som gräddas i en muffinsplåt och vips så har du pannkaksmuffins. Genialt! Första gången jag fick smaka på dessa var på ett knytkalas.

2
Söt kola, salta nötter och massor av choklad – kan det bli annat än supergott!

Söt kola, salta nötter och massor av choklad – kan det bli annat än supergott!

Recepttips! En fantastiskt god och läcker choklad- & kolapaj. Originalrecept och fotot nedan kommer från Homecookingadventure. SÖTSALT KOLA & CHOKLADPAJ – recept klicka här! Klicka här för at

Recepttips! En fantastiskt god och läcker choklad- & kolapaj. Originalrecept och fotot nedan kommer från Homecookingadventure. SÖTSALT KOLA & CHOKLADPAJ – recept klicka här! Klicka här för at

Vegan Peanut Butter Oatmeal Chocolate Chip Granola Bars

Three of the most popular cookie recipes combined into one crunchy and delicious granola bar, that’s what you get when you make these vegan peanut butter oatmeal chocolate chip granola bars.

Gyllenbruna rågsiktskakor med havregryn som smakar ljuvligt med en klick smör som får smälta ner i den varma kakan.

Gyllenbruna rågsiktskakor med havregryn som smakar ljuvligt med en klick smör som får smälta ner i den varma kakan.

Kanske den godaste bullfyllningen någonsin! Cream cheesen ger en underbart saftig och syrlig smak, som påminner om cheese cake, till de här bullarna. Och tillsammans med den karamelliga sirapssmaken...

Kanske den godaste bullfyllningen någonsin! Cream cheesen ger en underbart saftig och syrlig smak, som påminner om cheese cake, till de här bullarna. Och tillsammans med den karamelliga sirapssmaken...

Julens favoritkola är en riktigt seg och mjuk chokladkola som slår det mesta i godisväg. Den här måste jag göra en tre, fyra gånger under december - eftersom den alltid försvinner på något mystiskt vis.Vill du ha en riktigt seg och mjuk kola ska du koka smeten till 120°C, för mellanmjuk kola 125

Julens favoritkola är en riktigt seg och mjuk chokladkola som slår det mesta i godisväg. Den här måste jag göra en tre, fyra gånger under december - eftersom den alltid försvinner på något mystiskt vis.Vill du ha en riktigt seg och mjuk kola ska du koka smeten till 120°C, för mellanmjuk kola 125

Lakritskola är det godaste jag vet! Särskilt salt lakritskola! Den här kolan går åt i en rasande takt här hemma och det är inte så svårt att förstå varför. Den är så där salt och smörigt seg så att man i stort sett får låsa in den för att få ha den ifred. Julens (ja, hela årets!) bästa kola, kort sa

Lakritskola är det godaste jag vet! Särskilt salt lakritskola! Den här kolan går åt i en rasande takt här hemma och det är inte så svårt att förstå varför. Den är så där salt och smörigt seg så att man i stort sett får låsa in den för att få ha den ifred. Julens (ja, hela årets!) bästa kola, kort sa

Hej vänner! Det här känns verkligen bra, att jag uppdaterar bloggen med lite nytt när det passar mig. Ingen stress, bara roligt! Jag hade syster med barn över på lite tacos och kladdkaka igår. Jag gjo

Hej vänner! Det här känns verkligen bra, att jag uppdaterar bloggen med lite nytt när det passar mig. Ingen stress, bara roligt! Jag hade syster med barn över på lite tacos och kladdkaka igår. Jag gjo