Pinterest
This simple and elegant appetizer has gorgeous flavors and stunning colors. It’s sure to be a hit at your next get together!

Brie and Pomegranate Crostini

Brie and Pomegranate Crostini - this simple and elegant appetizer has gorgeous flavors and stunning colors; sure to be a hit at your next get together!

Detta otroligt goda recept på pizzasallad fick jag av vår kära kvarters pizzeria. Tricket att få den riktigt god är ananasspad och att pressa kålen

Detta otroligt goda recept på pizzasallad fick jag av vår kära kvarters pizzeria. Tricket att få den riktigt god är ananasspad och att pressa kålen

Vegetarisk pastagratäng

Vegetarisk pastagratäng

Swedish Recipes, Vegan Food, Green, Vegetarian Meals, Veggie Recipes, Food Inspiration, Delicious Food, Yum Yum, Foodies

Anna som var värdinna på badtunnefesten hade önskat laxrullar som tilltugg. Det här året blev det med avokadofyllning. Sushibegäret blev stillat för en stund. Laxrullar med pepparrotsost och avokado

Laxrullar med pepparrotsost och avokado (Smaskelismaskens)

Anna som var värdinna på badtunnefesten hade önskat laxrullar som tilltugg. Det här året blev det med avokadofyllning. Sushibegäret blev stillat för en stund. Laxrullar med pepparrotsost och avokado

Gräddig linsgryta med färska tomater, vitlök och spenat Vad skulle få dig att äta mer vegetariskt? Jag älskar ju variation - kött, fisk och vegetariskt - men det måste vara ENKELT att laga! Det här receptet finns på bloggen nu

Gräddig linsgryta med färska tomater, vitlök och spenat Vad skulle få dig att äta mer vegetariskt? Jag älskar ju variation - kött, fisk och vegetariskt - men det måste vara ENKELT att laga! Det här receptet finns på bloggen nu

Ugnsbakad rödbeta med rotselleripuré, getost och mandel

Ugnsbakad rödbeta med rotselleripuré, getost och mandel

Pinot Noir, Food Porn, Drinks, Green Garden, Food Tech, Swedish Recipes, Lchf, Traveling, Vegan Snacks

Grönkålscrème går snabbt att tillaga och blir himmelskt gott till julbordets bastanta rätter. Från naturens skafferi behöver du rotselleri, blandspenat och grönkål. Tillsammans med grädde och en matberedare uppstår underverk. Smaksätt med salt och peppar.

Grönkålscrème går snabbt att tillaga och blir himmelskt gott till julbordets bastanta rätter. Från naturens skafferi behöver du rotselleri, blandspenat och grönkål. Tillsammans med grädde och en matberedare uppstår underverk. Smaksätt med salt och peppar.

Här kommer ett recept på otroligt goda vårrullar. SÅ GODA! Fyll dem med köttfärs eller qournfärs, de blir lika goda. Gör en stor sats och frys in de som inte äts upp. Praktiskt att ha frysen laddad med dem.

Här kommer ett recept på otroligt goda vårrullar. SÅ GODA! Fyll dem med köttfärs eller qournfärs, de blir lika goda. Gör en stor sats och frys in de som inte äts upp. Praktiskt att ha frysen laddad med dem.

Plankstek med ostfyllda kycklinglårfiléer, parmesanduchesse och citronaioli – Kryddburken

Plankstek med ostfyllda kycklinglårfiléer, parmesanduchesse och citronaioli – Kryddburken

Kåldolmar är klassisk svensk husmanskost. Blir så himla gott med lingon, gräddsås och potatis. Här kommer ett super bra recept som ger dig riktigt goda kåldolmar.

Kåldolmar är klassisk svensk husmanskost. Blir så himla gott med lingon, gräddsås och potatis. Här kommer ett super bra recept som ger dig riktigt goda kåldolmar.

Här är våra 5 bästa recept på pannkaksrulle

Här är våra 5 bästa recept på pannkaksrulle

Festligt och gott med världens godaste kaviar – vår svenska löjrom. Självklart går det även bra med sikrom, laxrom eller forellrom. Om du vill kan du ersätta rödlöken med ytterligare 1 dl gräslök; smaken blir lite mildare men lika god. Obs! Tänk på att rätten ska stå i kyl minst 4 timmar före servering, så börja i tid. Gärna dagen före festen. Recept ur "Håkan Larssons bästa mat till vinet" (Bonnier fakta) av Håkan Larsson. Boken hittar du bland annat på Adlibris.

Rödlökspannacotta med löjrom

Festligt och gott med världens godaste kaviar – vår svenska löjrom. Självklart går det även bra med sikrom, laxrom eller forellrom. Om du vill kan du ersätta rödlöken med ytterligare 1 dl gräslök; smaken blir lite mildare men lika god. Obs! Tänk på att rätten ska stå i kyl minst 4 timmar före servering, så börja i tid. Gärna dagen före festen. Recept ur "Håkan Larssons bästa mat till vinet" (Bonnier fakta) av Håkan Larsson. Boken hittar du bland annat på Adlibris.

Oxfilé med vitlöksfräst potatis och haricot verts-knyten.

Oxfilé med vitlöksfräst potatis och haricot verts-knyten.