Pinterest
Dukningstips till Alla-Hjärtans-Dag

Dukningstips till Alla-Hjärtans-Dag (Trendenser)

Fried halloumi cheese in oregano breadcrumbs - serve drizzled with a little honey. Delicious!

Crispy Fried Halloumi

Crispy Fried Halloumi Recipe perfect as part of a mezze platter or served with drinks. Soft squeaky cheese coated in a golden oregano crumb - delicious!

Lemon Garlic Roasted Eggplants over Labane | Mezes | I Will Not Eat Oysters

Lemon Garlic Roasted Eggplants over Labane- will make either without yogurt, or sub cocnut milk yogurt

Beautiful Syrian red pepper and walnut dip that will make your palate sing with joy. Best enjoyed with some toasted pita bread dipped in. vegan glutenfree mezze appetizer starter

Muhammara – red pepper and walnut dip

Beautiful Syrian red pepper and walnut dip that will make your palate sing with joy. Best enjoyed with some toasted pita bread dipped in.

Recept på vegetariska sötpotatis- och linsbiffar.

Sötpotatis- och linsbiffar – med smak av sambal oelek

Tabbouleh är en vegetarisk matig sallad där bulgur är huvudingrediens. Bladpersilja, tomat, gurka och rödlök blandas med bulgur. Myntablad och citron gör salladen fulländad.

Tabbouleh är en vegetarisk matig sallad där bulgur är huvudingrediens. Bladpersilja, tomat, gurka och rödlök blandas med bulgur. Myntablad och citron gör salladen fulländad.

Baingan aachari är namnet på en kryddig, het indisk auberginegryta med vegetariska inslag av lök, tomat och paprika. Den som vill skruvar upp styrkan ytterligare med chilipeppar. Bjud auberginegrytan med en klick raita som mildrar styrkan.

Baingan aachari är namnet på en kryddig, het indisk auberginegryta med vegetariska inslag av lök, tomat och paprika. Den som vill skruvar upp styrkan ytterligare med chilipeppar. Bjud auberginegrytan med en klick raita som mildrar styrkan.

Njut av vår härliga vegetariska höstsallad med rödbetor, granatäpple ostar och nötter. Foto Matilda Lindeblad. http://www.lantliv.com/mat-vin/hostsallad-med-rodbetor-ostar-notter/

Njut av vår härliga vegetariska höstsallad med rödbetor, granatäpple ostar och nötter. Foto Matilda Lindeblad. http://www.lantliv.com/mat-vin/hostsallad-med-rodbetor-ostar-notter/