Minipajerna serverade jag på den italienska buffén och här kommer receptet. Dom gick åt i ett nafs och blev mångas favorit! :-P Jag använde mig utan färdigkavlad smördeg och gjorde 20 stycken. Själ...

Minipajerna serverade jag på den italienska buffén och här kommer receptet. Dom gick åt i ett nafs och blev mångas favorit! :-P Jag använde mig utan färdigkavlad smördeg och gjorde 20 stycken. Själ...

kallskuren_kyckling_buffe_plockmat_italiensk

kallskuren_kyckling_buffe_plockmat_italiensk

Crostini med päron och honungsrostade valnötter

Crostini med päron och honungsrostade valnötter

Vit choklad- och hallonmoussetårta på chokladbotten

Vit choklad- och hallonmoussetårta på chokladbotten

Kavringsnittar med parmesankräm. Enkla och uppskattade av alla.

Kavringsnittar med parmesankräm. Enkla och uppskattade av alla.

Lägg ut bresaola omlott så att de täcker ett bakplåtspapper. Bred på mascarpone och toppa med basilikablad och citronskal. Rulla ihop till en rulle och slå in i bakplåtspappret. Förvara rullen i kylen och skär upp till servering.

Bresaolarullar

Lägg ut bresaola omlott så att de täcker ett bakplåtspapper. Bred på mascarpone och toppa med basilikablad och citronskal. Rulla ihop till en rulle och slå in i bakplåtspappret. Förvara rullen i kylen och skär upp till servering.

Krydda rostbiffen med salt och peppar och bryn i olivolja på hög värme. Stek klart i ugn på 100 grader till 56 grader innertemperatur. Ta ut och låt vila minst 20 minuter. Blanda örter, vitlök och citronskal och rulla rostbiffen i örtblandningen. Skär köttet i tunna skivor och lägg på fat över en bädd av rucolasallad. Strö flingsalt och svartpeppar över köttet.

Krydda rostbiffen med salt och peppar och bryn i olivolja på hög värme. Stek klart i ugn på 100 grader till 56 grader innertemperatur. Ta ut och låt vila minst 20 minuter. Blanda örter, vitlök och citronskal och rulla rostbiffen i örtblandningen. Skär köttet i tunna skivor och lägg på fat över en bädd av rucolasallad. Strö flingsalt och svartpeppar över köttet.

Recept: Bruschetta med tomat och basilika (bruschetta con pomodori)

Recept: Bruschetta med tomat och basilika (bruschetta con pomodori)

Kycklingklubbor i ugn med vitlök, citron och örter

Kycklingklubbor i ugn med vitlök, citron och örter

Bästa buffématen. Tasteline.com

Bästa buffématen. Tasteline.com


Fler idéer
Lägg ut bresaola omlott så att de täcker ett bakplåtspapper. Bred på mascarpone och toppa med basilikablad och citronskal. Rulla ihop till en rulle och slå in i bakplåtspappret. Förvara rullen i kylen och skär upp till servering.

Bresaolarullar

Lägg ut bresaola omlott så att de täcker ett bakplåtspapper. Bred på mascarpone och toppa med basilikablad och citronskal. Rulla ihop till en rulle och slå in i bakplåtspappret. Förvara rullen i kylen och skär upp till servering.

Bästa buffématen.   Tasteline.com

Bästa buffématen. Tasteline.com

Krydda rostbiffen med salt och peppar och bryn i olivolja på hög värme. Stek klart i ugn på 100 grader till 56 grader innertemperatur. Ta ut och låt vila minst 20 minuter. Blanda örter, vitlök och citronskal och rulla rostbiffen i örtblandningen. Skär köttet i tunna skivor och lägg på fat över en bädd av rucolasallad. Strö flingsalt och svartpeppar över köttet.

Krydda rostbiffen med salt och peppar och bryn i olivolja på hög värme. Stek klart i ugn på 100 grader till 56 grader innertemperatur. Ta ut och låt vila minst 20 minuter. Blanda örter, vitlök och citronskal och rulla rostbiffen i örtblandningen. Skär köttet i tunna skivor och lägg på fat över en bädd av rucolasallad. Strö flingsalt och svartpeppar över köttet.

Kyckling och mozzarella i citronsirap

Kyckling och mozzarella i citronsirap

Caponata är en siciliansk grönsaksrätt, en sötsyrlig aubergineröra med paprika som är lika god varm som kall. Du tillagar caponatan på under 45 minuter. Servera gärna bröd till för en matigare måltid.

Caponata är en siciliansk grönsaksrätt, en sötsyrlig aubergineröra med paprika som är lika god varm som kall. Du tillagar caponatan på under 45 minuter. Servera gärna bröd till för en matigare måltid.

Ett underbart gott tillbehör som smälter i munnen. Du skivar auberginen och ger dem lång tid i ugnen för att suga åt sig de ljuvliga smakerna från kapris, örtsalt och olivolja.

Ett underbart gott tillbehör som smälter i munnen. Du skivar auberginen och ger dem lång tid i ugnen för att suga åt sig de ljuvliga smakerna från kapris, örtsalt och olivolja.

Matig, krispig och väldigt fräsch sallad med blandade bönor, äpple, svartkål, färska örter, citron och vitlök. Perfekt på buffén eller som vegetarisk ensamrätt med en bit bröd.

Matig, krispig och väldigt fräsch sallad med blandade bönor, äpple, svartkål, färska örter, citron och vitlök. Perfekt på buffén eller som vegetarisk ensamrätt med en bit bröd.

Ett fantastiskt enkelt recept på en otroligt god dessert. Krämig brietårta med honung och torkad frukt gör du av brie, blandade valfria nötter, torkad frukt och honung. Ljuvlig att servera till efterrätt.

Ett fantastiskt enkelt recept på en otroligt god dessert. Krämig brietårta med honung och torkad frukt gör du av brie, blandade valfria nötter, torkad frukt och honung. Ljuvlig att servera till efterrätt.

Kycklingspett med lime- och hoisinsås passar perfekt på festen. Kycklingen strimlas och marineras i lime och hoisinsås för att sedan träs upp på spett och grillas eller ugnstekas.

Kycklingspett med lime- och hoisinsås passar perfekt på festen. Kycklingen strimlas och marineras i lime och hoisinsås för att sedan träs upp på spett och grillas eller ugnstekas.

En enkel och god förrätt på smörstekt, kokt rödbeta på spenatbädd med pepparrotscrème.

Varma rödbetor med pepparotscrème, spenat och rostade pumpafrön

En enkel och god förrätt på smörstekt, kokt rödbeta på spenatbädd med pepparrotscrème.

Pinterest
Sök