Grönt sovrum

Collection by Niklas Carlberg

9 
Pins
Niklas Carlberg

Sovrummets nya väggar • BloggaiBagis

Ändå sen jag och Johan bodde på Nofo Hotel i vintras så har jag varit sugen på att göra sovrummet mörkare. Jag har ju inte alls hakat på den trenden, men ångrar inte en sekund att jag målade om. Det blev så himla fint och det mörka passar superbra i sovrummet. Jag testade Nordsjös matta färg Ambience och valde en kulör från deras Neutrals. Koden är L8.04.50 och färgen är mörkgrön med grå undertoner. Beroende på hur ljuset slår in i rummet kan den skifta lite mot blått. Återigen är det…

Nyproducerat i ny kostym

Jag vet av erfarenhet att det inte är helt lätt att lyckas få en mysig känsla i ett nyproducerat hus. Det krävs faktiskt ganska mycket - från tomma rum till hemtrevligt och välkomnande. Vet...

De viktigaste färgerna 2018 - LADY Inspirationsblogg

De viktigaste färgerna i år kommer spänna från de rödbruna nyanserna via persika- och gyllene toner och över i de gröna. Prova en ny färg hemma i år.

Så ska du måla sovrummet – för att få bättre sömn

Stress, aktivitet, mat och alkohol kan påverka hur bra vi sover – men även färgen på sovrumsväggarna kan spela in.

Jotun lanserar nya färger – inspireras av miljöbilderna

Jotuns nya färgkarta representerar kulörer och stilar inspirerande av tidens tendenser – där en omvärld som går i allt snabbare takt kräver ett harmoniskt hem med plats för återhämtning.

Jotun lanserar nya färger – inspireras av miljöbilderna

Jotuns nya färgkarta representerar kulörer och stilar inspirerande av tidens tendenser – där en omvärld som går i allt snabbare takt kräver ett harmoniskt hem med plats för återhämtning.

Nordsjö Sverige on Instagram: “Sovrumsmagi ✨💫 I detta underbara sovrum som vi hittar hemma hos @leilabavcic , vill vi gärna ta helgens sköna sovmorgon. 🌱💚 Väggarna är…”

269 Likes, 9 Comments - Nordsjö Sverige (@nordsjosverige) on Instagram: “Sovrumsmagi ✨💫 I detta underbara sovrum som vi hittar hemma hos @leilabavcic , vill vi gärna ta…”

Gardin Wales veckbandslängd

Veckbandslängd som faller tungt och vackert och har en matt yta som ser ut som ull. Denna gardin passar bra att ha där man ska använda och dra gardinen ofta, t ex framför garderober eller i stora fönsterpartier då den inte skrynklar och dess otroligt fina fall gör att den alltid kommer tillbaka på rätt plats. Gardinen har dubbelt upplägg nedtill så att gardinen får rätt tyngd. Tyget är Oeko-Tex® Standard 100 certifierad, vilket är en garanti för att det inte innehåller hälsovådliga ämnen. 30…