Citrontiramisu

Citrontiramisu

Per Morbergs persikopaj på Kasberget

Per Morbergs persikopaj på Kasberget

Chapati | Chapati är ett tunt ojäst bröd som steks i stekpanna.| Ett indiskt bröd som passar till middagen, på utflykten eller till mellanmål.

Chapati | Chapati är ett tunt ojäst bröd som steks i stekpanna.| Ett indiskt bröd som passar till middagen, på utflykten eller till mellanmål.

Lika god botten som på pizzerian! Toppa med valfri fyllning! Steg-för-stegbilder visar hur man gör!

Lika god botten som på pizzerian! Toppa med valfri fyllning! Steg-för-stegbilder visar hur man gör!

Nattjästa frukostbullar med aprikoser och valnötter

Nattjästa frukostbullar med aprikoser och valnötter

18 tips till goda, saftiga kanelbullar till kanelbullens dag

18 tips till goda, saftiga kanelbullar till kanelbullens dag

Så gör man vansinnigt goda piroger med valfri fyllning, steg-för-steg. Klicka på rubriken!

Så gör man vansinnigt goda piroger med valfri fyllning, steg-för-steg. Klicka på rubriken!

Ta ett nytt grepp på knäcken. Häll ut smeten som ett bräck i stället för att dutta med små formar. Sätt smak, antingen i smeten eller toppa bräcket med ett strössel. Med en digital termometer har du full koll på koket. Ju högre temperatur, desto hårdare blir knäcken.

Ta ett nytt grepp på knäcken. Häll ut smeten som ett bräck i stället för att dutta med små formar. Sätt smak, antingen i smeten eller toppa bräcket med ett strössel. Med en digital termometer har du full koll på koket. Ju högre temperatur, desto hårdare blir knäcken.

Stines Baileyskugler med knas

Stines Baileyskugler med knas

Fröknäckebröd med hampafrön

Fröknäckebröd med hampafrön

Pinterest
Sök