Pepparkakor, glasyr, vante, mönster.

Wegański lukier do pierniczków

Ska du baka pepparkakor i helgen? Baking gingerbread biscuits this weekend?

My Diverse Kitchen: Festive & Decorated Gingerbread Cookies

Festive & Decorated Gingerbread Cookies

Biscoitos de Natal Decorados com pontinhos brancos - My Diverse Kitchen - Food & Photography From A Vegetarian Kitchen In India : Festive & Decorated Gingerbread Cookies

Pepparkaksrulltårta Foto: Andy Prhat Botten 120 g Vetemjöl (2dl) 3 g Bikarbonat (1/2tsk) 15 g julkryddor (1msk) - julkrydd mix (1msk kanel, 1 msk nejlika, 1/2 tsk ingefära) 165 g ägg (3) 130 g Strösocker (1 1/2dl) 30 g Arla - filmjölk (1/2dl) 1. Sätt ugnen på 250 grader. Sikta alla torra ingredienser i en bunke. 2. Vispa ägg och socker poröst, vänd i de torra ingredienserna med en slickepott. Tillsätt sedan filmjölken. 3. Bred ut smeten på en plåt med bakplåtspapper och grädda i...

PEPPARKAKSRULLTÅRTA MED LINGON

Pepparkaksrulltårta Foto: Andy Prhat Botten 120 g Vetemjöl (2dl) 3 g Bikarbonat (1/2tsk) 15 g julkryddor (1msk) - julkrydd mix (1msk kanel, 1 msk nejlika, 1/2 tsk ingefära) 165 g ägg (3) 130 g Strösocker (1 1/2dl) 30 g Arla - filmjölk (1/2dl) 1. Sätt ugnen på 250 grader. Sikta alla torra ingredienser i en bunke. 2. Vispa ägg och socker poröst, vänd i de torra ingredienserna med en slickepott. Tillsätt sedan filmjölken. 3. Bred ut smeten på en plåt med bakplåtspapper och grädda i...

Kokostosca med en chokladig botten som passar utmärkt till toppingen. **Bake in 9X13 pan and double the topping. Use Swedish Light Syrup***

Use Swedish Light Syrup

Nu behöver du inte fundera vad du skall bjuda på runt jul längre. Jag bjuder på en gammal favorit. Den här kan du både förbereda och några dagar innan och smakar helt fantastiskt. 200 g pepparkakor

Frusen cheesecake på kola & pepparkaksbotten (Fikastunder)

Nu behöver du inte fundera vad du skall bjuda på runt jul längre. Jag bjuder på en gammal favorit. Den här kan du både förbereda och några dagar innan och smakar helt fantastiskt. 200 g pepparkakor

Hej! Ska du baka pepparkakor i helgen? Vi närmar oss första advent och då vill jag tipsa om hur du kan dekorera dina pepparkakor. Idag har jag fått upp mina julstjärnor i fönstret och barnens farmor h

Pepparkakor – dekorera så här! (By diadonna)

Turn delicately spiced, iced biscuits into an edible Christmas decoration - a gorgeous gift to give to someone special over the festive season

Alltså, denna fudge borde vinna någon form av utmärkelse. Den är så vansinnigt god och enkel att göra. Dessutom enbart gjord på naturens godsaker och du b...

Alltså, denna fudge borde vinna någon form av utmärkelse. Den är så vansinnigt god och enkel att göra. Dessutom enbart gjord på naturens godsaker och du b...

Knäckig bananpaj – smakar som friterad banan – Alla goda ting

Knäckig bananpaj – smakar som friterad banan – Alla goda ting

En otroligt smarrig blåbärsglass som du endast behöver tre ingredienser för att fixa; vispgrädde, kondenserad mjölk – ja, och blåbär så klart. Blåbärsglassen är god som den är i all enkelhet, eller så bjuder du den i våffelstrutar med ett knaprigt strössel.

En otroligt smarrig blåbärsglass som du endast behöver tre ingredienser för att fixa; vispgrädde, kondenserad mjölk – ja, och blåbär så klart. Blåbärsglassen är god som den är i all enkelhet, eller så bjuder du den i våffelstrutar med ett knaprigt strössel.

Himmelska After eight- snittar

Himmelska After eight- snittar

Knäckig bananpaj – smakar som friterad banan – Bananpaj med choklad (4-6 portioner) 3-4 bananer 1 dl vetemjöl 100 gram smör (gärna rumsvarmt) 1,5 dl strösocker 0,75 dl ljus sirap Gör såhär; Sätt ugnen på 200 grader. Skiva bananerna, smörj en form och lägg låt dem täcka bottnen. Blanda samman smör med sirap, mjöl och socker och smeta över den över bananerna. Grädda i ca 15-20 minuter tills pajen fått fin färg. Servera med valfritt tillbehör.

Knäckig bananpaj – smakar som friterad banan – Bananpaj med choklad (4-6 portioner) 3-4 bananer 1 dl vetemjöl 100 gram smör (gärna rumsvarmt) 1,5 dl strösocker 0,75 dl ljus sirap Gör såhär; Sätt ugnen på 200 grader. Skiva bananerna, smörj en form och lägg låt dem täcka bottnen. Blanda samman smör med sirap, mjöl och socker och smeta över den över bananerna. Grädda i ca 15-20 minuter tills pajen fått fin färg. Servera med valfritt tillbehör.

Ååååhhhh, säger jag bara. Den här kakan tar sig lätt in på min topp 10- kaklista. Den här måste ni bara testa!!! Crispkakor ...

Ååååhhhh, säger jag bara. Den här kakan tar sig lätt in på min topp 10- kaklista. Den här måste ni bara testa!!! Crispkakor ...

FRANSK HALLONKAKA | Ca 8 bitar. 2 ägg / 2 ½ dl strösocker / 2 ¼ dl vetemjöl / ½ tsk bakpulver / 2 tsk vaniljsocker. {På toppen} 175 g hallon, frysta / 2 msk sötmandel, hackad (kan uteslutas) / 75 g smör, kylskåpskallt /

FRANSK HALLONKAKA | Ca 8 bitar. 2 ägg / 2 ½ dl strösocker / 2 ¼ dl vetemjöl / ½ tsk bakpulver / 2 tsk vaniljsocker. {På toppen} 175 g hallon, frysta / 2 msk sötmandel, hackad (kan uteslutas) / 75 g smör, kylskåpskallt /

Hälsosam moccakaka, utan tillsatt socker och gluten

Hälsosam moccakaka, utan tillsatt socker och gluten

Alla älskar morotskaka! Denna glutenfria variant är oerhört saftig och fräsch.

Alla älskar morotskaka! Denna glutenfria variant är oerhört saftig och fräsch.

Det finns vissa saker i livet som får en att tappa andan. Dessa kakor är en av de sakerna. Jag hade massor med after eight hemma och var baksugen. Ville att det skulle gå fort och vara enkelt.Så jag...

Det finns vissa saker i livet som får en att tappa andan. Dessa kakor är en av de sakerna. Jag hade massor med after eight hemma och var baksugen. Ville att det skulle gå fort och vara enkelt.Så jag...

Pinterest
Search