Oj oj oj inte ens en köttbittt skulle slå det här. En vegetartisk rätt som slår alla vegetariska rätter vi har ätit innan. Vi serverade dessa biffar med en chilivinegrette, semitorkade tomater och…

Oj oj oj inte ens en köttbittt skulle slå det här. En vegetartisk rätt som slår alla vegetariska rätter vi har ätit innan. Vi serverade dessa biffar med en chilivinegrette, semitorkade tomater och…

A quick homemade balsamic vinaigrette makes this simple Spinach and Orzo Salad extra special. Serve as a light lunch or a side with dinner. @budgetbytes

Spinach and Orzo Salad with Balsamic Vinaigrette

A quick homemade balsamic vinaigrette makes this simple Spinach and Orzo Salad extra special. Serve as a light lunch or a side with dinner. ****switch to quinoa

These Fries Are Totally Wonderful To Make And Eat

These Fries Are Totally Wonderful To Make And Eat

Grillad spetskål med chèvre, hasselnötter, kapris och brynt smör

Grillad spetskål med chèvre, hasselnötter, kapris och brynt smör

En enkel förrätt med tunt hyvlade rödbetor som toppas med grovhackade hasselnötter, lagrad ost och vit balsamico. Perfekt rätt att väcka smaklökarna med!

En enkel förrätt med tunt hyvlade rödbetor som toppas med grovhackade hasselnötter, lagrad ost och vit balsamico. Perfekt rätt att väcka smaklökarna med!

Åt en av de godaste rätter jag någonsin fått i mig häromdagen – bakad spetskål. Och så hittade jag det här receptet och insåg att jag måste testa. Du behöver: Bas 2 medelstora vita spetskål 3 msk kallpressad olivolja 2 tsk torkad ramslök (eller annan valfri torkad ört och 1 krm vitlökspulver) 1/2 tsk flingsalt 1 krm nymalen svartpeppar Topping 1/2 sats örtolja (se nedan) 1/2 dl pekannötter (20 g) 30 g parmesanost (valfritt) Gör så här: Värm ugnen till 225 grader. Ta eventuellt ...

Åt en av de godaste rätter jag någonsin fått i mig häromdagen – bakad spetskål. Och så hittade jag det här receptet och insåg att jag måste testa. Du behöver: Bas 2 medelstora vita spetskål 3 msk kallpressad olivolja 2 tsk torkad ramslök (eller annan valfri torkad ört och 1 krm vitlökspulver) 1/2 tsk flingsalt 1 krm nymalen svartpeppar Topping 1/2 sats örtolja (se nedan) 1/2 dl pekannötter (20 g) 30 g parmesanost (valfritt) Gör så här: Värm ugnen till 225 grader. Ta eventuellt ...

Rödbetsbiffar med parmesanyoghurt

Rödbetsbiffar med parmesanyoghurt

De här purjolöksplättarna är smått beroendeframkallande och värmer ända in i själen. De får en härlig sötma från löken som passar väldigt bra med en någon kryddig sås som t ex ajvar.

De här purjolöksplättarna är smått beroendeframkallande och värmer ända in i själen. De får en härlig sötma från löken som passar väldigt bra med en någon kryddig sås som t ex ajvar.

Denna rostade potatissallad är ett fräscht recept på en matig sallad som andas sommar. Delikatesspotatisar, salladslök, rädisor och sparris som kryddas med gräslök och persilja får en fin avslutning med lite salladsdressing på toppen.

Denna rostade potatissallad är ett fräscht recept på en matig sallad som andas sommar. Delikatesspotatisar, salladslök, rädisor och sparris som kryddas med gräslök och persilja får en fin avslutning med lite salladsdressing på toppen.

Rödbetor med balsamvinäger & chévre

Rödbetor med balsamvinäger & chévre

Brysselkål är en gröda man antingen älskar eller hatar. Förrän man har provat att steka brysselkålen i stället för att koka den. Då har den potential att bli älskad av alla, för det blir magiskt gott! Särskilt tillsammans med salt sidfläsk, syrligt granatäpple och pikant ost.

Brysselkål är en gröda man antingen älskar eller hatar. Förrän man har provat att steka brysselkålen i stället för att koka den. Då har den potential att bli älskad av alla, för det blir magiskt gott! Särskilt tillsammans med salt sidfläsk, syrligt granatäpple och pikant ost.

Here's a simple and impressive recipe for roasted green beans with lemon, pine nuts and parmigiano cheese. Photographs included.

Here& a simple and impressive recipe for roasted green beans with lemon, pine nuts and parmigiano cheese.

Recept - Färsk vitkålsallad

Recept - Färsk vitkålsallad

Ugnsrostad brysselkål

Ugnsrostad brysselkål

Roasted Beets with Creamy Romesco & Wild Rice

Roasted Beets with Creamy Romesco & Wild Rice + Vegetarian Heartland Cookbook

Creamy (white bean) romesco sauce layered over wild rice and topped with roasted beets and green garlic. Protein-rich cannellini beans add twist on a classic sauce.

Pinterest
Search