When autocomplete results are available use up and down arrows to review and enter to select. Touch device users, explore by touch or with swipe gestures.

Utemöbler Inspiration

Bli inspirerad och skapa din perfekta uteplats med nya utemöbler att njuta av solen i. Upptäck vårt stora sortiment av utemöbler så som bord, stolar, soffor…
More
·
5 Pins
 1y
Collection by
Galvaniserad metallhyllplan från String String Regal, String System, Smart Design, Corner Bookcase, Shelving, Outdoor Gardens, Inspiration, Handmade, Home Decor
STRING | Galvaniserade metallhyllplan | Utemöbler Inspiration
String Outdoor lanserades 2019 och är en serie som är speciellt framtagen för miljöer utomhus. String Metallhyllplan Galvaniserad är en del av serien och är den perfekta förvaringsmöbeln och är tillverkad i metall vilket ger ett snyggt robust uttryck. I serien finner du även golvgavlar, metallhyllplan och väggavlar i samma utförande som man kan kombinera fritt och är perfekta utomhus.
Nordiska Galleriet
Nordiska Galleriet
Svart matstol i stål Dining Arm Chair, Outdoor Furniture, Outdoor Decor, Armchair, Bench, Garden, Design
PALISSADE | Svart matstol i stål | Utemöbler Inspiration
Palissade Dining Armchair är en matstol för uteplatsen från serien Palissade, designad av Ronan och Erwan Bouroullec för danska HAY. Matstolen Palissade Dining Armchair för utomhusbruk passar perfekt ihop med övriga utemöbler ur samma serie, eller som en utemöbel i trädgården, på altanen eller på uteplatsen. Färgerna är neutrala och naturligt framtagna för att smälta in lika bra i den lummiga trädgården, som på uteplatsen mitt i stan.
Nordiska Galleriet
Nordiska Galleriet
Parasoll i vitt tyg Atlantis, Komplement, Umbrella, Cabin, Square, House Styles, Elegant
ATLANTIS SQUARE PARASOLL | Parasoll i vitt tyg | Utemöbler Inspiration
Atlantis är det perfekta parasollet att inreda uteplatsen med för att ta en paus från solen en varm sommardag. Det är ett slittåligt parasoll som har en skyddande effekt med ett starkt tyg som är perfekt att ta en god sommarlunch under. Atlantis har en vit elegant färg i en modern design som passar de allra flesta utomhusytor, och är ett stilrent komplement till dina utemöbler.
Nordiska Galleriet
Nordiska Galleriet
Utomhusbord i aluminium Furniture Care, Garden Furniture, Outdoor Furniture Sets, Aluminium, Extruded Aluminum, Small Table And Chairs, Dining Chairs, Outdoor Dining, Outdoor Spaces
LUXEMBOURG TABLE | Utomhusbord i aluminium | Utemöbler Inspiration
Luxembourg Table är det perfekta utomhusbordet med en tidlös design. Bordet är en utomhusmöbel som passar utmärkt på den stora balkongen, i trädgården och på uteplatsen. Utomhusbordet är tillverkat av aluminium som gör stolen både lätt och hållbar och finns i många olika färger. Designern Fréderic Sofia fick uppdraget av Fermob år 2004, att skapa trädgårdsmöbler i en klassisk och parisisk design. I samma serie utemöbler finner du fler bord och stolar som gärna kombineras med varandra.
Nordiska Galleriet
Nordiska Galleriet
Solstol set i aluminium, teak och canvastyg Aluminum Hinges, Beach Cabana, Reclaimed Timber, Beach Umbrella, Outdoor Living, Wood Laminate, Laurens, Large Furniture
SOLSTOL SET | Solstol set i aluminium, teak och canvastyg | Utemöbler Inspiration
Solstol set från Business & Pleasure är en grupp utomhusmöbler med fokus på kvalitet, hållbarhet och tidlös design. Solstol set består av parasollet Premium Beach Umbrella, parasollfoten Classic Base 25 kg och de två stolarna The Tommy Chair som andas modern enkelhet. Utemöbelprodukterna i setet är exempelvis tillverkade i canvastyg, ekologiskt trä, stål och teak.
Nordiska Galleriet
Nordiska Galleriet