These Bakery Style Lemon Poppy Seed Muffins are perfectly sweetened and tender with a tart lemon glaze and sprinkling of coarse sugar! *Disclaimer: I received a cookbook from America’s Test Kitchen for review purposes only. All opinions are completely my own. It’s been a little while, but I have another great cookbook to share withRead More »

These Bakery Style Lemon Poppy Seed Muffins are perfectly sweetened and tender with a tart lemon glaze and sprinkling of coarse sugar! *Disclaimer: I received a cookbook from America’s Test Kitchen fo (Breakfast Muffins)

Frusen Rabarber Cheesecake | Bakverk och Fikastunder

Frusen Rabarber Cheesecake | Bakverk och Fikastunder

Kanske den godaste bullfyllningen någonsin! Cream cheesen ger en underbart saftig och syrlig smak, som påminner om cheese cake, till de här bullarna. Och tillsammans med den karamelliga sirapssmaken...

Saffron buns with cream cheese and maple syrup (Saffransbullar med cream cheese och sirap)

Här kan du antingen använda dig av dumlekolor eller Daim. Det här behöver du: 220 gram smör 4 msk ljus sirap 5 dl vetemjöl 2 dl strösocker 1 ½ tsk bakpulver 1 msk vaniljsocker 10-13 stycken...

Här kan du antingen använda dig av dumlekolor eller Daim. Det här behöver du: 220 gram smör 4 msk ljus sirap 5 dl vetemjöl 2 dl strösocker 1 ½ tsk bakpulver 1 msk vaniljsocker 10-13 stycken...

Måste tipsa dig om en magisk kaka att baka i långpanna! Denna räcker till många, är god så tungan krullar sig, saftig och den går att frysa om ni inte orkar sätta i er hela kakan på en gång. Ät den med len vaniljsås så får man smaka på en liten del av himlen. Uppepå kakan har vi en havrecrumble som

Blåbärskaka i långpanna med havrecrumble

Söta bakverk kaka i långpanna:Supersaftiga morotsrytor med en drömgod frosting!

Söta bakverk kaka i långpanna:Supersaftiga morotsrytor med en drömgod frosting!

Kanske den godaste bullfyllningen någonsin! Cream cheesen ger en underbart saftig och syrlig smak, som påminner om cheese cake, till de här bullarna. Och tillsammans med den karamelliga sirapssmaken...

Kanske den godaste bullfyllningen någonsin! Cream cheesen ger en underbart saftig och syrlig smak, som påminner om cheese cake, till de här bullarna. Och tillsammans med den karamelliga sirapssmaken...

50 g jäst 3 dl mjölk, ljummen 1 ½dl strösocker 1 krm salt 3 ägg 225 g smör 11–13 dl mjöl Fyllning 150 g smör 1 ½ dl florsocker 1 msk vaniljsocker Smula jästen. Tillsätt mjölken o blanda tills jästen lösts upp. Tillsätt socker, salt, ägg, smör o mjöl. Knåda degen kraftigt. Låt den jäsa i 40 min. Fyllning: Blanda ihop alla ingredienserna.Klicka ut 25 högar o ställ i frysen. Knåda egen o dela i 25 bitar. Forma till en boll o tryck ner en klick fyllning Jäsa i 25 min. 250C i 6–9 min.

Ljuvligt goda vaniljsmörbullar som bakas i folieformar.

Frukostpepparkakor | Tjocka pepparkakor! Så himla gott med smör och ost! Kräver lite planering då degen ska vila i kylskåp i 6-7 timmar. Annars lättbakade och GODA :D

Frukostpepparkakor | Tjocka pepparkakor! Så himla gott med smör och ost! Kräver lite planering då degen ska vila i kylskåp i 6-7 timmar. Annars lättbakade och GODA :D

Pinterest
Search