silvia olivera

silvia olivera

silvia olivera
More ideas from silvia
Första gången jag kom i kontakt med kondenserad mjölk var när jag som 10-åring besökte min mormor och morfar i Tyskland. Där åt vi det på smörgåsen som ett smörgåspålägg! Låter lustigt, jag vet, men…

Första gången jag kom i kontakt med kondenserad mjölk var när jag som 10-åring besökte min mormor och morfar i Tyskland. Där åt vi det på smörgåsen som ett smörgåspålägg! Låter lustigt, jag vet, men…

thinking of these for back yard area. The Walled Garden at Cowdray, Sussex, UK

thinking of these for back yard area. The Walled Garden at Cowdray, Sussex, UK

Släng ihop de godaste saffransbollarna på ett kick. Åh va dom är goda och enkla att göra. Många av er kommer säkert känna igen receptet, det är nämligen samma recept som mina mycket omtyckta kokossnöbollar. Jag tillsatte bara saffran i smeten och det blev en absolut fullträff! Vill du göra dessa i god tid så funkar det alldeles utmärkt att frysa in bollarna, lägg sedan på ett fat och låt tinas i rumstemperatur. Ca 24 st saffransbollar Bollarna: 200 g riven kokos 1 burk sötad kondenserad…

Släng ihop de godaste saffransbollarna på ett kick. Åh va dom är goda och enkla att göra. Många av er kommer säkert känna igen receptet, det är nämligen samma recept som mina mycket omtyckta kokossnöbollar. Jag tillsatte bara saffran i smeten och det blev en absolut fullträff! Vill du göra dessa i god tid så funkar det alldeles utmärkt att frysa in bollarna, lägg sedan på ett fat och låt tinas i rumstemperatur. Ca 24 st saffransbollar Bollarna: 200 g riven kokos 1 burk sötad kondenserad…

Morotslimpa utan vetem Lindas Bakskola

Morotslimpa utan vetem Lindas Bakskola

Morotslimpa utan vetemjöl – Lindas Bakskola

Morotslimpa utan vetemjöl – Lindas Bakskola

Recetas « Crandon

Recetas « Crandon

Recetas « Crandon

Recetas « Crandon

Recetas « Crandon

Recetas « Crandon

Masa para pascualina de doña Petrona Receta de GRINGA - Cookpad

Masa para pascualina de doña Petrona Receta de GRINGA - Cookpad

Torta de Fiambre: Uruguayan Ham and Cheese Tart Recipe

Torta de fiambre is a savory pie, filled with ham, cheese, and eggs. It makes an excellent lunch or light supper dish

Receta de Torta de Fiambre Licuada

Receta de Torta de Fiambre Licuada