Supermjuka, lättbakade, härliga frallor som går bra att frysa in.

Saftiga frallor med nyttiga och goda morötter i degen.

Supermjuka, lättbakade, härliga frallor som går bra att frysa in.

Kalljästa supermjuka, lättbakade, härliga frallor som går bra att frysa in.

Brukar du äta Lingongrova? Det här brödet är mycket godare!

Brukar du äta Lingongrova? Det här brödet är mycket godare!

... green pesto and basil bread ...

Green pesto basil bread is perfect for any pasta dish or as an appetiser. It's really easy and a great way of using basil left over leafs.

kesobröd utan mjöl

kesobröd utan mjöl

Grissini med lufttorkad skinka och rosmarin (kock Ernst Kirchsteiger). Supergott till Gazpacho

Grissini med lufttorkad skinka och rosmarin

Grissini med lufttorkad skinka och rosmarin (kock Ernst Kirchsteiger). Supergott till Gazpacho

Valnötsfrallor

Valnötsfrallor

Ett lättbakat och mjukt bröd! Perfekta att äta som frukostbröd eller att fylla med en god röra. Det mest optimala vore om man hade en bakmaskin som knådar degen länge. Har man inte det så se till att knåda ordentligt för hand.

Ett lättbakat och mjukt bröd! Perfekta att äta som frukostbröd eller att fylla med en god röra. Det mest optimala vore om man hade en bakmaskin som knådar degen länge. Har man inte det så se till att knåda ordentligt för hand.

Lagana är ett lättbakat och luftigt grekiskt bröd. Underbar att servera som tillbehör till maten eller som frukostbröd. Brödet påminner både om focaccia och barbaribröd. 1 stort bröd 3 dl ljummet vatten 25 g färsk jäst eller 2 tsk torrjäst Ca 6-7 dl vetemjöl 1 msk socker 1,5 tsk salt Ca 2 tsk olivolja Garnering och pensling: Vatten & sesamfrön Gör såhär: Blanda jäst med ljummet vatten och socker. Låt stå i 10 min. Häll sedan i vetemjöl och salt, knåda degen smidig. Gärna i bakmaskin i ca ...

Lagana är ett lättbakat och luftigt grekiskt bröd. Underbar att servera som tillbehör till maten eller som frukostbröd. Brödet påminner både om focaccia och barbaribröd. 1 stort bröd 3 dl ljummet vatten 25 g färsk jäst eller 2 tsk torrjäst Ca 6-7 dl vetemjöl 1 msk socker 1,5 tsk salt Ca 2 tsk olivolja Garnering och pensling: Vatten & sesamfrön Gör såhär: Blanda jäst med ljummet vatten och socker. Låt stå i 10 min. Häll sedan i vetemjöl och salt, knåda degen smidig. Gärna i bakmaskin i ca ...

Baguetter med vitlök & flingsalt. Grädda bröden mitt i ugnen i 10–13 min. Låt dem svalna på plåten.

Grädda bröden mitt i ugnen i min.

Pinterest
Search