When I became vegetarian, most of my family quickly followed suit. Brother, sister, mum and boyfriend all made the transition within months of each other, meaning we had to start some new Christmas traditions of our own. All of sudden, there was no bird to go in the oven at 7am, no pigs to wrap in Read More

Top Ten Vegetarian Christmas Recipes

if you're vegetarian and looking to spruce up your Christmas dinner this year, check out these top 10 Christmas recipes!

Vegansk janssons frestelse + LÄGG TILL SOLTORKADE TOMATER ALT CAPRIS

Vegansk janssons frestelse + LÄGG TILL SOLTORKADE TOMATER ALT CAPRIS

Vegansk julskinka av rotselleri är ett måste på varje grönsaksätares julbord. När man griljerat rotsellerin liknar den en julskinka, men smaken är helt annorlunda. När rotselleri bakas i ugn får den en härligt söt och nötig karaktär som är god till senapsgriljering.

Vegansk julskinka av rotselleri är ett måste på varje grönsaksätares julbord. När man griljerat rotsellerin liknar den en julskinka, men smaken är helt annorlunda. När rotselleri bakas i ugn får den en härligt söt och nötig karaktär som är god till senapsgriljering.

Senapsgriljerad rotselleri. Recept: https://www.coop.se/Recept--mat/Recept/s/senapsgriljerad-rotselleri/

Senapsgriljerad rotselleri. Recept: https://www.coop.se/Recept--mat/Recept/s/senapsgriljerad-rotselleri/

Bild på Saffranscouscous med kanderade nötter, grönkål och granatäpple

Bild på Saffranscouscous med kanderade nötter, grönkål och granatäpple

En vegetarisk variant på klassisk skärgårdssill i en len och krämig sås gjord på vegansk crème fraiche, äggfri majonnäs och smakrik tångcaviar. Perfekt på julbordet, men lika god att servera på buffén vid påsk och midsommar. Tångkaviar hittar du bredvid annan rom och den smakar som stenbitsrom.

En vegetarisk variant på klassisk skärgårdssill i en len och krämig sås gjord på vegansk crème fraiche, äggfri majonnäs och smakrik tångcaviar. Perfekt på julbordet, men lika god att servera på buffén vid påsk och midsommar. Tångkaviar hittar du bredvid annan rom och den smakar som stenbitsrom.

Låt gästerna gissa den krämiga ingrediensen! Nej, det är varken majonnäs eller crème fraiche, utan kokta, mixade palsternackor. Oväntat, men genialt, i stället för att använda majonnäs. Inlagd aubergine påminner om sill i konsistensen, perfekt vegoalternativ!

Låt gästerna gissa den krämiga ingrediensen! Nej, det är varken majonnäs eller crème fraiche, utan kokta, mixade palsternackor. Oväntat, men genialt, i stället för att använda majonnäs. Inlagd aubergine påminner om sill i konsistensen, perfekt vegoalternativ!

Pinterest
Search