More ideas from Per
Hos oss är det tradition att baka polkabräck till julens godis. Och dessa bakades till förra helgens adventsfika 🙂 Du behöver : 300 gram vit choklad 1 1/2 dl polkagrisar Skalet av en halv citron ( kan uteslutas ) 2 msk kokos Gör så här : Smält chokladen över ett … Läs mer

Hos oss är det tradition att baka polkabräck till julens godis. Och dessa bakades till förra helgens adventsfika 🙂 Du behöver : 300 gram vit choklad 1 1/2 dl polkagrisar Skalet av en halv citron ( kan uteslutas ) 2 msk kokos Gör så här : Smält chokladen över ett … Läs mer

Julmustkola – enkelt recept

Julmustkola – enkelt recept

White Wine Mussels with Butter Fried Fennel- perfect to share outside on the patio #ShisoKitchen

White Wine Mussels with Butter Fried Fennel- perfect to share outside on the patio

[ Saffranstryffel ] 1 kuvert saffran / 1/2 msk rom / 1 dl vispgrädde / 250 g vit choklad, hackad i småbitar / kokos att rulla i | Lös upp saffranet i romen, låt stå och dra en stund. Koka upp grädden i en kastrull, häll genast över hackade chokladen. Häll i saffransblandningen, rör till en jämn smet där all choklad smält ordentligt. Häll i en form el tallrik med bakplåtspapper. Ställ i kylskåpet tills den stelnat. Rulla till små bollar och rulla i kokosflingor. Förvara i kylskåp.

[ Saffranstryffel ] 1 kuvert saffran / 1/2 msk rom / 1 dl vispgrädde / 250 g vit choklad, hackad i småbitar / kokos att rulla i | Lös upp saffranet i romen, låt stå och dra en stund. Koka upp grädden i en kastrull, häll genast över hackade chokladen. Häll i saffransblandningen, rör till en jämn smet där all choklad smält ordentligt. Häll i en form el tallrik med bakplåtspapper. Ställ i kylskåpet tills den stelnat. Rulla till små bollar och rulla i kokosflingor. Förvara i kylskåp.