Dessa goda quinoa- och kikärtsbollar kan antingen serveras som ett vegetariskt alternativ till köttbullar - dvs med potatis, brunsås och lingon eller helt enkelt med en grönsallad. Vi tycker...

Dessa goda quinoa- och kikärtsbollar kan antingen serveras som ett vegetariskt alternativ till köttbullar - dvs med potatis, brunsås och lingon eller helt enkelt med en grönsallad. Vi tycker...

Baconinlindad halloumi

Baconinlindad halloumi

Swedish Recipes, Finger Foods, Parties Food, Christmas Foods, Magen, Lchf, Tapas, Food And Drink, Delicious Food

Jag måste bara tipsa er om ett helt fantastiskt gott recept som jag åt förra helgen. Det är en härlig liten förrätt som är enkel att göra om man ska ha gäster hemma, eftersom den är lätt att göra t…

Jag måste bara tipsa er om ett helt fantastiskt gott recept som jag åt förra helgen. Det är en härlig liten förrätt som är enkel att göra om man ska ha gäster hemma, eftersom den är lätt att göra t…

Potatismuffins består av riven potatis blandat med bl.a grädde, vitlök och ost och gräddas i en smord muffinsplåt. Resultatet blir en "muffi...

Potatismuffins består av riven potatis blandat med bl.a grädde, vitlök och ost och gräddas i en smord muffinsplåt. Resultatet blir en "muffi...

Den här persiska kycklingen är en upplevelse för smaklökarna, med ingredienser som spiskummin, saffran och syrlig lime. Garnera gärna med granatäpple och persilja och ät tillsammans med bulgur och aubergine. www.ving.se/turkiet

Den här persiska kycklingen är en upplevelse för smaklökarna, med ingredienser som spiskummin, saffran och syrlig lime. Garnera gärna med granatäpple och persilja och ät tillsammans med bulgur och aubergine. www.ving.se/turkiet

Den här såsen är to die for!! Olivia som precis provsmakat håller med :shock: Fick hon bestämma så skulle hon äta BARA sås. Till frukost lunch och middag. :lol: Min lilla såsälskare :love: Här komm…

Den här såsen är to die for!! Olivia som precis provsmakat håller med :shock: Fick hon bestämma så skulle hon äta BARA sås. Till frukost lunch och middag. :lol: Min lilla såsälskare :love: Här komm…

Juliga minipizzor till glöggmingel

Bästa recepten och tipsen till glöggminglet

Den godaste champinjonsåsen som kan avnjutas till det mesta. Servera såsen med pasta, riven parmesan, ruccola och lite balsamico.

Den godaste champinjonsåsen som kan avnjutas till det mesta. Servera såsen med pasta, riven parmesan, ruccola och lite balsamico.

MAJ GADD så gott detta blev!!!!! Det är inte ofta vartenda barn i vår familj ger det fullpott, speciellt inte om det är stärkelsefritt ;) Men detta smaksakde alla gladeligen i sig! Receptet är min klassiska Chicken Alfredo men jag gjorde det som en lasagne istället! Omnomnom, detta provar ni hörni! Relaterade

MAJ GADD så gott detta blev!!!!! Det är inte ofta vartenda barn i vår familj ger det fullpott, speciellt inte om det är stärkelsefritt ;) Men detta smaksakde alla gladeligen i sig! Receptet är min klassiska Chicken Alfredo men jag gjorde det som en lasagne istället! Omnomnom, detta provar ni hörni! Relaterade

Matjessillcheesecake med rödlök, dill och forellrom

Matjessillcheesecake med rödlök, dill och forellrom - make vegetarian version?

Den här rostade potatissalladen kan vara den bästa någonsin! Först och främst händer det något magiskt med potatis som rostas i ugn. Att sedan blanda detta med senapsfrön, vinäger, majonnäs, knaprig bacon, tomater, rödlök och persilja – ja, det blir succé!

Den här rostade potatissalladen kan vara den bästa någonsin! Först och främst händer det något magiskt med potatis som rostas i ugn. Att sedan blanda detta med senapsfrön, vinäger, majonnäs, knaprig bacon, tomater, rödlök och persilja – ja, det blir succé!

Den här pajen är så god att man inte vill sluta äta av den♥ Du behöver4 personer Pajdeg1,5 dl vetemjöl1,5 dl grahamsmjöl100 g smör2 msk créme fraiche1 krm saltFyllning3 kycklingfiléer1/2 burk…

Den här pajen är så god att man inte vill sluta äta av den♥ Du behöver4 personer Pajdeg1,5 dl vetemjöl1,5 dl grahamsmjöl100 g smör2 msk créme fraiche1 krm saltFyllning3 kycklingfiléer1/2 burk…

fläskfile_med_cidersås

fläskfile_med_cidersås

,Man bestämmer sig för att göra en kokbok. Man skakar hand med ett förlag. Man kontaktar rikets dyraste formgivare och matfotograf och skrider till verket. Man jobbar som en galning i ett och ett halvt år. Två veckor innan bokstackarn går till tryck vaknar man svettig mitt i natten och undrar om det där receptet på  fiskkakor som man lagade för ett år sedan verkligen är korrekt; det verkar inte klokt att en fiskfärs med massa kokosgrädde ska hålla ihop vid stekning.  Så man vinglar ut i…

,Man bestämmer sig för att göra en kokbok. Man skakar hand med ett förlag. Man kontaktar rikets dyraste formgivare och matfotograf och skrider till verket. Man jobbar som en galning i ett och ett halvt år. Två veckor innan bokstackarn går till tryck vaknar man svettig mitt i natten och undrar om det där receptet på fiskkakor som man lagade för ett år sedan verkligen är korrekt; det verkar inte klokt att en fiskfärs med massa kokosgrädde ska hålla ihop vid stekning. Så man vinglar ut i…

Pinterest
Search