Treveckorssallad är en klassiker som är en favorit hos stora som små. Underbart god och den blir desto godare ju längre den får stå och gotta sig i kylen. Salladen har lång hållbarhet och ska hålla upp till tre veckor, men den är så god att den brukar gå åt i ett nafs hemma hos oss! GLÖM INTE ATT FÖLJA ZEINAS KITCHEN PÅ INSTAGRAM HÄR! Ca 10 portioner 1 kg vitkål 800 g morötter En halv purjolök eller en rödlök 1 röd paprika 1 grön paprika Dressing: 1,5 dl vinäger (tex vit vinäger eller…

Treveckorssallad är en klassiker som är en favorit hos stora som små. Underbart god och den blir desto godare ju längre den får stå och gotta sig i kylen. Salladen har lång hållbarhet och ska hålla upp till tre veckor, men den är så god att den brukar gå åt i ett nafs hemma hos oss! GLÖM INTE ATT FÖLJA ZEINAS KITCHEN PÅ INSTAGRAM HÄR! Ca 10 portioner 1 kg vitkål 800 g morötter En halv purjolök eller en rödlök 1 röd paprika 1 grön paprika Dressing: 1,5 dl vinäger (tex vit vinäger eller…

Den godaste coleslaw Det här behöver du till 4-6 portioner:  6- 7 dl riven vitkål 1 stor riven morot 1 1/2 dl gräddfil 1 dl majonäs 1 1/2 dl creme fraiche 1/2 tsk salt 1 msk vitvinsvinäger svartpeppar Gör så här:  Riv kål & morot tunt. Jag rev kålen med … Läs mer

Den godaste coleslaw Det här behöver du till 4-6 portioner: 6- 7 dl riven vitkål 1 stor riven morot 1 1/2 dl gräddfil 1 dl majonäs 1 1/2 dl creme fraiche 1/2 tsk salt 1 msk vitvinsvinäger svartpeppar Gör så här: Riv kål & morot tunt. Jag rev kålen med … Läs mer

Zucchinigratäng med fetaost | Linnéas Skafferi

Zucchinigratäng med fetaost | Linnéas Skafferi

Morotsbiffar - Kokaihop

Morotsbiffar - Kokaihop

Pinterest
Search