Hej! Släpp allt ni har i händerna!! Spring in i köket, plocka fram lite ingredienser och baka Kanelbullesnittar. I morse när jag pratade med min pappa i telefonen så berättade jag att jag har...

Hej! Släpp allt ni har i händerna!! Spring in i köket, plocka fram lite ingredienser och baka Kanelbullesnittar. I morse när jag pratade med min pappa i telefonen så berättade jag att jag har...

Denna tonfiskrulle är en given succé. Den brukar jag bjuda på när jag får gäster tillsammans med en god sallad. Den är lika populär varje gång.

Denna tonfiskrulle är en given succé. Den brukar jag bjuda på när jag får gäster tillsammans med en god sallad. Den är lika populär varje gång.

Himmelska After eight- snittar

Himmelska After eight- snittar

Smarrig kolasås till glass, bakverk eller (om ingen ser på) att nalla direkt ur burken. Tack, Lotta på Bakning i fokus för att du stillar vårt sötsug!

Helgens godaste: så gör du fantastisk smörkolasås med havssalt

Smarrig kolasås till glass, bakverk eller (om ingen ser på) att nalla direkt ur burken. Tack, Lotta på Bakning i fokus för att du stillar vårt sötsug!

Blomkålslåda | Matkärlek

Blomkålslåda | Matkärlek

Utifall att någon missat den här röran så kommer den i repris nu. Gott på rostade mackor, passar till grillad fisk, till kräftskivan och så ...

Utifall att någon missat den här röran så kommer den i repris nu. Gott på rostade mackor, passar till grillad fisk, till kräftskivan och så ...

Detta otroligt goda recept på pizzasallad fick jag av vår kära kvarters pizzeria. Tricket att få den riktigt god är ananasspad och att pressa kålen

Detta otroligt goda recept på pizzasallad fick jag av vår kära kvarters pizzeria. Tricket att få den riktigt god är ananasspad och att pressa kålen

4 portioner Röra: 3 st stora kycklingfiléer (ca 650 g) 3 dl cremé fraiche (valfri fetthalt) 2 dl majonäs 1 röd paprika, finhackad 0,5 dl finhackad rödlök eller purjolök 2 tsk curry 0,5 tsk paprika pulver 3/4 tsk gurkmeja (för den fina gula färgens skull) Salt & peppar efter smak (gärna örtsalt) Krydda till grillad kyckling: 1,5 tsk grillkrydda 1 tsk curry 3/4 tsk gurkmeja 1 tsk paprikapulver Salt & peppar på bakad potatis, wrap eller baguette!

4 portioner Röra: 3 st stora kycklingfiléer (ca 650 g) 3 dl cremé fraiche (valfri fetthalt) 2 dl majonäs 1 röd paprika, finhackad 0,5 dl finhackad rödlök eller purjolök 2 tsk curry 0,5 tsk paprika pulver 3/4 tsk gurkmeja (för den fina gula färgens skull) Salt & peppar efter smak (gärna örtsalt) Krydda till grillad kyckling: 1,5 tsk grillkrydda 1 tsk curry 3/4 tsk gurkmeja 1 tsk paprikapulver Salt & peppar på bakad potatis, wrap eller baguette!

Saffranssockerkaka det är ju bara så himlans gott- sen doftar det ljuvligt i hela huset också. För att följa bloggen och uppdateringarna så finns den även på Facebook och instagram: @jennysmatblogg Här kommer receptet på Nomis juliga sockerkaka som vi bakade förra året.  Det här behöver du : 200 gram smör 2 … Läs mer

Saffranssockerkaka det är ju bara så himlans gott- sen doftar det ljuvligt i hela huset också. För att följa bloggen och uppdateringarna så finns den även på Facebook och instagram: @jennysmatblogg Här kommer receptet på Nomis juliga sockerkaka som vi bakade förra året. Det här behöver du : 200 gram smör 2 … Läs mer

Superläckra potatisbakelser som är ett ljuvligt tillbehör till maten. Passar fint med en bit kött. Om du inte har värmetåliga portionsformar kan du istället baka dina potatisbakelser i en muffinsform. 6 st formar 8 st potatisar 3 dl crème fraiche (34% fetthalt) 3 st ägg 2 st vitlöksklyftor 2 tsk örtsalt Salt & svartpeppar 1,5 dl riven (gärna västerbottenost) Smör till pensling av formarna Serveringsförslag Entrecote Bearnaisesås Gör såhär: Blanda ägg, creme friache, salt, peppar, örtsalt ...

Superläckra potatisbakelser som är ett ljuvligt tillbehör till maten. Passar fint med en bit kött. Om du inte har värmetåliga portionsformar kan du istället baka dina potatisbakelser i en muffinsform. 6 st formar 8 st potatisar 3 dl crème fraiche (34% fetthalt) 3 st ägg 2 st vitlöksklyftor 2 tsk örtsalt Salt & svartpeppar 1,5 dl riven (gärna västerbottenost) Smör till pensling av formarna Serveringsförslag Entrecote Bearnaisesås Gör såhär: Blanda ägg, creme friache, salt, peppar, örtsalt ...

Matig tacopaj i långpanna som räcker till många.

Matig tacopaj i långpanna som räcker till många.

Jag drar mig för att baka vaniljhjärtan. Här kommer en variant.

Jag drar mig för att baka vaniljhjärtan. Här kommer en variant.

Pinterest
Search