Per Eriksson

Per Eriksson

0 followers
·
8 followers
Per Eriksson
More ideas from Per
Som ni vet tycker jag att det är kul att testa en massa nytt. Så till Neos kalas testade jag att göra pepparkaksbollar doppade i vit choklad. Receptet hittade jag här! Du behöver: 100 g pepparkakor 100 g philadelphiaost 185 g vit choklad 1. Krossa...

Som ni vet tycker jag att det är kul att testa en massa nytt. Så till Neos kalas testade jag att göra pepparkaksbollar doppade i vit choklad. Receptet hittade jag här! Du behöver: 100 g pepparkakor 100 g philadelphiaost 185 g vit choklad 1. Krossa...

Den godaste champinjonsåsen som kan avnjutas till det mesta. Servera såsen med pasta, riven parmesan, ruccola och lite balsamico.

Den godaste champinjonsåsen som kan avnjutas till det mesta. Servera såsen med pasta, riven parmesan, ruccola och lite balsamico.

Att göra egen lemon curd är verkligen busenkelt och så himla gott!

Att göra egen lemon curd är verkligen busenkelt och så himla gott!

Mannagrynskaka med hallon smakar bra efter en god middag.

Mannagrynskaka med hallon smakar bra efter en god middag.

Bästa receptet på potatisgratäng hittar du här. Hemligheten är färskost och crème fraîche för en fräsch krämighet – och såklart vällagrad ost!

Bästa receptet på potatisgratäng hittar du här. Hemligheten är färskost och crème fraîche för en fräsch krämighet – och såklart vällagrad ost!

Hejsan hejsan, Jag fick en tips av en läsare att prova köttbullar med rostad lök. ni vet sådan där lök man köper i burkar och brukar ha till grillad korv. Detta blev jättegott, ni måste prova! Till köttbullarna behöver du : smör att steka i 1 kilo blandfärs 1 ägg … Läs mer

Hejsan hejsan, Jag fick en tips av en läsare att prova köttbullar med rostad lök. ni vet sådan där lök man köper i burkar och brukar ha till grillad korv. Detta blev jättegott, ni måste prova! Till köttbullarna behöver du : smör att steka i 1 kilo blandfärs 1 ägg … Läs mer

Risgrynsgröt är grunden för denna lätta och goda saffranskaka. Efter ett stort risgrynsgrötkok blir det toppen att göra denna gotländska favoriträtt.

Risgrynsgröt är grunden för denna lätta och goda saffranskaka. Efter ett stort risgrynsgrötkok blir det toppen att göra denna gotländska favoriträtt.

Denna tonfiskröra är verkligen supergod! En gammal favorit på bloggen som jag har uppdaterat. Den förtjänar att få stå i rampljuset igen. Har du inte testat den så rekommenderar jag att du gör det Lika god i baguett, bakad potatis, på avokado, fyllning i smörgåstårta, till pastasalladen eller varför inte på en frasig våffla. Funkar utmärkt att förberedas i god tid innan servering. 1 mellanstor skål tonfiskröra 0,5 rödlök 2 selleristjälkar 2 burkar tonfisk i vatten 1 dl majonäs 2 dl…

Denna tonfiskröra är verkligen supergod! En gammal favorit på bloggen som jag har uppdaterat. Den förtjänar att få stå i rampljuset igen. Har du inte testat den så rekommenderar jag att du gör det Lika god i baguett, bakad potatis, på avokado, fyllning i smörgåstårta, till pastasalladen eller varför inte på en frasig våffla. Funkar utmärkt att förberedas i god tid innan servering. 1 mellanstor skål tonfiskröra 0,5 rödlök 2 selleristjälkar 2 burkar tonfisk i vatten 1 dl majonäs 2 dl…

Detta otroligt goda recept på pizzasallad fick jag av vår kära kvarters pizzeria. Tricket att få den riktigt god är ananasspad och att pressa kålen

Detta otroligt goda recept på pizzasallad fick jag av vår kära kvarters pizzeria. Tricket att få den riktigt god är ananasspad och att pressa kålen

Det här är en sådan chokladpudding som både passar till dessert, mellanmål eller frukost. Kokosmjölken gör att puddingen får en gräddig smak och chiafröna ger den härliga, krämiga...

Det här är en sådan chokladpudding som både passar till dessert, mellanmål eller frukost. Kokosmjölken gör att puddingen får en gräddig smak och chiafröna ger den härliga, krämiga...

Saftig kycklingfilé. Aldrig mer en torr kycklingfilé! Här har du receptet på den godaste och saftigaste kycklingfilén- NÅGONSIN!

Saftig kycklingfilé. Aldrig mer en torr kycklingfilé! Här har du receptet på den godaste och saftigaste kycklingfilén- NÅGONSIN!