Peter Cederholm

Peter Cederholm

Peter Cederholm
More ideas from Peter

Veggie-loaded guacamole tacos with black beans, corn, and peppers. Vegetarian, vegan, and full-on yummy. Put in lettuce for a gluten free option.

En suverän vegetarisk svamppasta med soltorkade tomater och oregano. Svampen fräses i olja tillsammans med vitlök och en härlig doft sprider sig i köket. För att få till krämigheten adderas crème fraiche, vatten och buljong och såsen får koka några minuter. Tillsätt färsk oregano och servera med pasta.

En suverän vegetarisk svamppasta med soltorkade tomater och oregano. Svampen fräses i olja tillsammans med vitlök och en härlig doft sprider sig i köket. För att få till krämigheten adderas crème fraiche, vatten och buljong och såsen får koka några minuter. Tillsätt färsk oregano och servera med pasta.

Ett lätt- och snabblagat middagsrecept med smaskig bönchili som du gör av nötfärs, majskorn, kokta svarta bönor, tomater och röd peppar. Smaka av den rykande heta chilin med soja, spiskummin, oregano och kanel och servera med ris, sallad och limeklyftor.

Ett lätt- och snabblagat middagsrecept med smaskig bönchili som du gör av nötfärs, majskorn, kokta svarta bönor, tomater och röd peppar. Smaka av den rykande heta chilin med soja, spiskummin, oregano och kanel och servera med ris, sallad och limeklyftor.

Vegetarisk chili sin carne med pimiento de padron, en minipaprika som steks i olivolja. Chilin förbereds genom att grönsaker sauteras, kryddor och tomat adderas för att bilda en smakstark gryta. Rivna morötter och bönor hälls i och det får koka ihop. Toppa med en klick vitlökskräm och rätten är komplett.

Vegetarisk chili sin carne med pimiento de padron, en minipaprika som steks i olivolja. Chilin förbereds genom att grönsaker sauteras, kryddor och tomat adderas för att bilda en smakstark gryta. Rivna morötter och bönor hälls i och det får koka ihop. Toppa med en klick vitlökskräm och rätten är komplett.

En vegetarisk matpaj lagad på vinterns gröna guld – grönkålen. Pajen passar såväl som en huvudrätt som på buffébordet, och är till exempel säsongsmässigt helt rätt som grönt tillbehör på ett julbord. Grönkål tillsammans med getost och valnötter gör den här pajen till en vegetarisk storfavorit.

En vegetarisk matpaj lagad på vinterns gröna guld – grönkålen. Pajen passar såväl som en huvudrätt som på buffébordet, och är till exempel säsongsmässigt helt rätt som grönt tillbehör på ett julbord. Grönkål tillsammans med getost och valnötter gör den här pajen till en vegetarisk storfavorit.

Varför inte laga till ett par frasiga plättar av spenat och morötter med äppelraita och servera som tillbehör till kött, fisk eller fågel? Spenat- och morotsplättarna med äppelraitan går dessutom alldeles utmärkt att äta bara som de är.

Varför inte laga till ett par frasiga plättar av spenat och morötter med äppelraita och servera som tillbehör till kött, fisk eller fågel? Spenat- och morotsplättarna med äppelraitan går dessutom alldeles utmärkt att äta bara som de är.

Morotsplättar med dragonyoghurt är en måltid som riktigt smälter i munnen. Plättarna blir härligt krispiga och frasiga när de steks i olivolja i den heta pannan. Till detta serveras en matig yoghurt med smak av dijonsenap och dragon samt bönris.

Morotsplättar med dragonyoghurt är en måltid som riktigt smälter i munnen. Plättarna blir härligt krispiga och frasiga när de steks i olivolja i den heta pannan. Till detta serveras en matig yoghurt med smak av dijonsenap och dragon samt bönris.

Cheddargratinerad rotsaksgratäng | Recept.nu

Cheddargratinerad rotsaksgratäng | Recept.nu

Couscoussallad med rostade grönsaker och fetaost | Recept.nu

Couscoussallad med rostade grönsaker och fetaost | Recept.nu