Recept

228 Pins9 Followers
Enkla middagstipset som kommer få dina gäster att be om mer

I am one of those people who keeps an absurd number of unread emails in my inbox. I scan the list of new messages, click open one or two t.

Det blev många tummar upp här. Alla barnen, t o m maken som inte alls är förtjust i curry gillade den. Han hämtade en portion till... Alfred...

Det blev många tummar upp här. Alla barnen, t o m maken som inte alls är förtjust i curry gillade den. Han hämtade en portion till... Alfred...

Biffarna av blandfärs får mer smak med ett uns senap i. En gräddig sås av champinjoner, crème fraiche, soja och balsamvinäger ackompanjerar biffen. Servera det hela med ris och rivna morötter.

Biffarna av blandfärs får mer smak med ett uns senap i. En gräddig sås av champinjoner, crème fraiche, soja och balsamvinäger ackompanjerar biffen. Servera det hela med ris och rivna morötter.

Köttfärslimpa med stekt lök och pepparsås – Kryddburken

Köttfärslimpa med stekt lök och pepparsås – Kryddburken

Hemmagjord kall bearnaisesås

Hemmagjord kall bearnaisesås

Leilas godaste revbensspjäll

Leilas godaste revbensspjäll

Food Inspiration, Cooking Recipes, Christmas 2015, Jul, Swedish Foods, Swedish Recipes, 23 December, Sedans, Scandinavian

Makalös kycklinggratäng

Makalös kycklinggratäng

Gjutjärnsstek fransyska i långkok med härlig sås

Gjutjärnsstek fransyska i långkok med härlig sås -

Kall marinerad kycklingfilé

Kall marinerad kycklingfilé

I fredags gjorde jag en jättegod paj som var enkel att tillreda. Har man köttfärssås klar i frysen går den här göra på ett litet kick efters...

I fredags gjorde jag en jättegod paj som var enkel att tillreda. Har man köttfärssås klar i frysen går den här göra på ett litet kick efters...

Krämig vitkålsgratäng 1/2 vitkålshuvud 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 3 dl grädde 1 dl creme fraiche 1 tsk sambal olek Salt och peppar Riven ost Sätt ugnen på 200 grader. Strimla vitkål och lök och hacka vitlök. Fräs detta i rikligt med smör i en panna. När kålen mjuknat något häller du på grädde och creme fraicht samt kryddor (snåla inte med salt och peppar). Smaka av och låt puttra i ca 5-10 minuter. Häll över form toppa med riven ost. Gratinera i ca 20-25 minuter. (anjovis ist. för sambal)

Krämig vitkålsgratäng 1/2 vitkålshuvud 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 3 dl grädde 1 dl creme fraiche 1 tsk sambal olek Salt och peppar Riven ost Sätt ugnen på 200 grader. Strimla vitkål och lök och hacka vitlök. Fräs detta i rikligt med smör i en panna. När kålen mjuknat något häller du på grädde och creme fraicht samt kryddor (snåla inte med salt och peppar). Smaka av och låt puttra i ca 5-10 minuter. Häll över form toppa med riven ost. Gratinera i ca 20-25 minuter. (anjovis ist. för sambal)

4. Dra sönder köttet med två gafflar och blanda ihop det med vätskan i grytan.

4. Dra sönder köttet med två gafflar och blanda ihop det med vätskan i grytan.

Pinterest
Search