Biffarna av blandfärs får mer smak med ett uns senap i. En gräddig sås av champinjoner, crème fraiche, soja och balsamvinäger ackompanjerar biffen. Servera det hela med ris och rivna morötter.

Biffarna av blandfärs får mer smak med ett uns senap i. En gräddig sås av champinjoner, crème fraiche, soja och balsamvinäger ackompanjerar biffen. Servera det hela med ris och rivna morötter.

Gjorde jättegoda köttbullar häromdagen och tänkte att ni säkert ville ha recept på detta. Barnen tyckte att dessa var de godaste de ätit… Bra betyg tyckte jag. Tycker att det är roligt att krydda köttbullarna olika från gång till gång. Jag brukar utesluta löken när jag gör köttbullar, tycker de … Läs mer

Gjorde jättegoda köttbullar häromdagen och tänkte att ni säkert ville ha recept på detta. Barnen tyckte att dessa var de godaste de ätit… Bra betyg tyckte jag. Tycker att det är roligt att krydda köttbullarna olika från gång till gång. Jag brukar utesluta löken när jag gör köttbullar, tycker de … Läs mer

Falukorv går alltid hem här för mig & Emmis. Men i nya varianter får den gärna komma.. Denna improviserade gratäng blev riktigt god även om inte bilden är den mest tilltalande! Det här behöver ...

Falukorv går alltid hem här för mig & Emmis. Men i nya varianter får den gärna komma.. Denna improviserade gratäng blev riktigt god även om inte bilden är den mest tilltalande! Det här behöver ...

Recept på Gulaschsoppa med köttfärs från - Hemmets Journal

Recept på Gulaschsoppa med köttfärs från - Hemmets Journal

En facebookvän, Peter Sundin tipsade om det här goda receptet från Allers. Jag förenklade det något så här kommer min version. Vi åt det med...

En facebookvän, Peter Sundin tipsade om det här goda receptet från Allers. Jag förenklade det något så här kommer min version. Vi åt det med...

En förträfflig bjudrätt som man kan förbereda dagen före och ställa in i ugnen och gratinera när det är matdags. Ha då inte över det i en form utan ha allt i skålen och blanda ihop. Ha sen över det i en form när du ska grädda/gratinera.

En förträfflig bjudrätt som man kan förbereda dagen före och ställa in i ugnen och gratinera när det är matdags. Ha då inte över det i en form utan ha allt i skålen och blanda ihop. Ha sen över det i en form när du ska grädda/gratinera.

GUDA GOTT! Det här är väl ett sånt där klassiskt vandringsrecept som de flesta har en variant på, brukar laga eller ätit hos någon. Om inte så testa detta genast!! innan gräddning jag använde Port ...

GUDA GOTT! Det här är väl ett sånt där klassiskt vandringsrecept som de flesta har en variant på, brukar laga eller ätit hos någon. Om inte så testa detta genast!! innan gräddning jag använde Port ...

Svärmors goda kycklinggryta. Tröttnar aldrig på denna rätt, det är såååå gott!! Och alldeles utmärkt som lchf-rätt med en stor god sallad till och en näve cashewnötter på. MUMS! Man gör denna rätt …

Svärmors goda kycklinggryta. Tröttnar aldrig på denna rätt, det är såååå gott!! Och alldeles utmärkt som lchf-rätt med en stor god sallad till och en näve cashewnötter på. MUMS! Man gör denna rätt …

Blomkålslåda (funkar med det mesta du har i kylskåpet av rester)| Matkärlek

Blomkålslåda (funkar med det mesta du har i kylskåpet av rester)| Matkärlek

Recept C H Hermanssons köttfärs- och potatisgratäng

Recept C H Hermanssons köttfärs- och potatisgratäng

Noblessemarängtårta i långpanna – Lindas Bakskola

Noblessemarängtårta i långpanna – Lindas Bakskola

Snabblagad middag som sköter sig själv i ugnen. Passar bra till både vardag och fest. Går även utmärkt att frysa i matlådor.

Snabblagad middag som sköter sig själv i ugnen. Passar bra till både vardag och fest. Går även utmärkt att frysa i matlådor.

En fantastiskt god sås på soltorkade tomater, tomatpuré och kalvfond.

En fantastiskt god sås på soltorkade tomater, tomatpuré och kalvfond.

En förträfflig bjudrätt som man kan förbereda dagen före och ställa in i ugnen och gratinera när det är matdags. Ha då inte över det i en form utan ha allt i skålen och blanda ihop. Ha sen över det i en form när du ska grädda/gratinera.

En förträfflig bjudrätt som man kan förbereda dagen före och ställa in i ugnen och gratinera när det är matdags. Ha då inte över det i en form utan ha allt i skålen och blanda ihop. Ha sen över det i en form när du ska grädda/gratinera.

Servera med pasta, ris eller bara med bröd.

Servera med pasta, ris eller bara med bröd.

Pinterest
Search