Det här receptet har jag fått av min kompis Ellinor och det är bara sååå gott!! ca 4-6 port: en formfranska ( det går åt 27 skivor) fyllning 1: 1 1/2 pkt bacon 1 purjolök 3 dl creme fraiche salt &a…

Det här receptet har jag fått av min kompis Ellinor och det är bara sååå gott!! ca 4-6 port: en formfranska ( det går åt 27 skivor) fyllning 1: 1 1/2 pkt bacon 1 purjolök 3 dl creme fraiche salt &a…

Idag kommer en favorit i repris, jag har gjort denna otroligt många gånger och den har blivit lite av en klassiker här hemma, idag var det återigen dags att avnjuta detta gudomliga bakverk. Denna…

Idag kommer en favorit i repris, jag har gjort denna otroligt många gånger och den har blivit lite av en klassiker här hemma, idag var det återigen dags att avnjuta detta gudomliga bakverk. Denna…

Oj oj oj inte ens en köttbittt skulle slå det här. En vegetartisk rätt som slår alla vegetariska rätter vi har ätit innan. Vi serverade dessa biffar med en chilivinegrette, semitorkade tomater och…

Oj oj oj inte ens en köttbittt skulle slå det här. En vegetartisk rätt som slår alla vegetariska rätter vi har ätit innan. Vi serverade dessa biffar med en chilivinegrette, semitorkade tomater och…

Treveckorssallad är en klassiker som är en favorit hos stora som små. Underbart god och den blir desto godare ju längre den får stå och gotta sig i kylen. Salladen har lång hållbarhet och ska hålla upp till tre veckor, men den är så god att den brukar gå åt i ett nafs hemma hos oss! GLÖM INTE ATT FÖLJA ZEINAS KITCHEN PÅ INSTAGRAM HÄR! Ca 10 portioner 1 kg vitkål 800 g morötter En halv purjolök eller en rödlök 1 röd paprika 1 grön paprika Dressing: 1,5 dl vinäger (tex vit vinäger eller…

Treveckorssallad är en klassiker som är en favorit hos stora som små. Underbart god och den blir desto godare ju längre den får stå och gotta sig i kylen. Salladen har lång hållbarhet och ska hålla upp till tre veckor, men den är så god att den brukar gå åt i ett nafs hemma hos oss! GLÖM INTE ATT FÖLJA ZEINAS KITCHEN PÅ INSTAGRAM HÄR! Ca 10 portioner 1 kg vitkål 800 g morötter En halv purjolök eller en rödlök 1 röd paprika 1 grön paprika Dressing: 1,5 dl vinäger (tex vit vinäger eller…

Blogg - LCHF.se - Godaste bröd jag ätit! Tack Marmy! :)

Blogg - LCHF.se - Godaste bröd jag ätit! Tack Marmy! :)

"Ett fantastiskt bröd!" Så säger Anna Bergenström i sin bok Annas mat om det här brödet. Jag är benägen att hålla med. Lätt att göra och passar till många tillfällen, morgonkaffet, eftermiddagsteet, till soppa, till fyllda mackor, till picknic, till buffé, kalas med mera! Jag hade det till fredagsmyset nu i fredags och alla blev …

"Ett fantastiskt bröd!" Så säger Anna Bergenström i sin bok Annas mat om det här brödet. Jag är benägen att hålla med. Lätt att göra och passar till många tillfällen, morgonkaffet, eftermiddagsteet, till soppa, till fyllda mackor, till picknic, till buffé, kalas med mera! Jag hade det till fredagsmyset nu i fredags och alla blev …

Tack Anna-Lena – detta är det bästa pannacottareceptet jag testat ♥ Cheesecakepannacotta, 4-6 pers: 1 1/2 gelantinblad 1 vaniljstång 3 dl vispgrädde 1/2 dl socker 200 g Philadelphiaost Lägg gelantinbladen i blöt. Dela vanilstången och skrapa ut fröna, lägg i en kastrull tillsammans med grädden och sockret. Jag brukar lägga i … Läs mer

Tack Anna-Lena – detta är det bästa pannacottareceptet jag testat ♥ Cheesecakepannacotta, 4-6 pers: 1 1/2 gelantinblad 1 vaniljstång 3 dl vispgrädde 1/2 dl socker 200 g Philadelphiaost Lägg gelantinbladen i blöt. Dela vanilstången och skrapa ut fröna, lägg i en kastrull tillsammans med grädden och sockret. Jag brukar lägga i … Läs mer

Magiskt brytbröd med olivolja och vitlök

Magiskt brytbröd med olivolja och vitlök

Jag har inte alltid gillat sill, om jag ska vara ärlig så började jag äta sill för ca 4-5 år sedan! I dag ÄLSKAR jag sill och det är en solklar favorit både till jul, påsk och midsommar. Absoluta favoriten är skärgårdssill och gärna lite annorlunda smaker, gärna med hetta. Och som ni vet så […]

Jag har inte alltid gillat sill, om jag ska vara ärlig så började jag äta sill för ca 4-5 år sedan! I dag ÄLSKAR jag sill och det är en solklar favorit både till jul, påsk och midsommar. Absoluta favoriten är skärgårdssill och gärna lite annorlunda smaker, gärna med hetta. Och som ni vet så […]

Tänk snickers, fast som små munsbitar. Om du har ätit ischoklad till leda jul efter jul, är dessa peanut butter cups ett värdigt alternativ. Eller när som helst under året då du blir sötsugen. Choklad och jordnötter är alltid en vinnande kombination!

Tänk snickers, fast som små munsbitar. Om du har ätit ischoklad till leda jul efter jul, är dessa peanut butter cups ett värdigt alternativ. Eller när som helst under året då du blir sötsugen. Choklad och jordnötter är alltid en vinnande kombination!

Hej raringar! Hoppas ni har bästa semestern ! Det är ju klarblå himmel och sol även idag , måste vara bästa sommaren på evigheter! 🙂 Så det blir att packa strandväskan & lite gofika och cykla ner till sjön idag. Något gott som jag gjorde igår var denna jordgubbssirapen, gott till … Läs mer

Hej raringar! Hoppas ni har bästa semestern ! Det är ju klarblå himmel och sol även idag , måste vara bästa sommaren på evigheter! 🙂 Så det blir att packa strandväskan & lite gofika och cykla ner till sjön idag. Något gott som jag gjorde igår var denna jordgubbssirapen, gott till … Läs mer

Catarina Königs (vinnare av mästerkocken) underbara smörgåstårta med varmrökt lax, ägg och skagenröra. Jag hade inte tid att göra den dagen innan vilket alltid

Smörgåstårta á la Catarina

Catarina Königs (vinnare av mästerkocken) underbara smörgåstårta med varmrökt lax, ägg och skagenröra. Jag hade inte tid att göra den dagen innan vilket alltid

Detta ska jag göra nästa gång vi har gäster hemma.

She Cuts 10 Potatoes Into Slices And Grabs Her Muffin Tin. The Result? I’m Making This For Our Next Party! Newsner give you the news that truly matters to you!

GUDA GOTT! Det här är väl ett sånt där klassiskt vandringsrecept som de flesta har en variant på, brukar laga eller ätit hos någon. Om inte så testa detta genast!! innan gräddning jag använde Port …

GUDA GOTT! Det här är väl ett sånt där klassiskt vandringsrecept som de flesta har en variant på, brukar laga eller ätit hos någon. Om inte så testa detta genast!! innan gräddning jag använde Port …

Låt oss presentera familjens nya vardagsfavorit som går hem hos både liten som stor. Servera gärna tillsammans med en fräsch sallad.

Låt oss presentera familjens nya vardagsfavorit som går hem hos både liten som stor. Servera gärna tillsammans med en fräsch sallad.

Pinterest
Search