Gör en klassisk, förstklassig toast Skagen från grunden. Blanda äggula, senap, vinäger och olja för att få en tjock och fluffig majonnäs där du sedan tillsätter frisk dill, kalla räkor och citron. Fördela på gyllenbruna brödskivor som stekts i smör.

Gör en klassisk, förstklassig toast Skagen från grunden. Blanda äggula, senap, vinäger och olja för att få en tjock och fluffig majonnäs där du sedan tillsätter frisk dill, kalla räkor och citron. Fördela på gyllenbruna brödskivor som stekts i smör.

Härlig bakad potatis med smakrik skagenröra får du om du följer detta recept. Gör din röra med räkhack, dill och rödlök. Röran får fin krämighet av majonnäs och crème fraiche. Fyll den kalla röran i dina nybakade potatisar och servera.

Härlig bakad potatis med smakrik skagenröra får du om du följer detta recept. Gör din röra med räkhack, dill och rödlök. Röran får fin krämighet av majonnäs och crème fraiche. Fyll den kalla röran i dina nybakade potatisar och servera.

Inget recept, men beskrivande bild på: Smörgåstårta

Inget recept, men beskrivande bild på: Smörgåstårta

Majtesill bakelser filling 2 leaves of gelatine 400 g matjes 1 small red onion 1 pc lemon (zest) 1 tablespoon chives (chopped) 1 tablespoon parsley (chopped) 3 cup sour cream 125g cream cheese

Majtesill bakelser filling 2 leaves of gelatine 400 g matjes 1 small red onion 1 pc lemon (zest) 1 tablespoon chives (chopped) 1 tablespoon parsley (chopped) 3 cup sour cream 125g cream cheese

Toast skagen är en klassisk förrätt på årets festdag - nyårsafton. Tommys variant görs med hemslagen majonnäs, pepparrot och löjrom.

Myllymäkis toast skagen

Toast skagen är en klassisk förrätt på årets festdag - nyårsafton. Tommys variant görs med hemslagen majonnäs, pepparrot och löjrom.

Himmelsk gryta med fläskfilé (4-6 port.) 1 fläskfilé, ca 600 g 2 paket bacon, ca 280 g (10 champinjoner) 1 rödlök Smör/olja att steka i 2 dl crème fraiche 3 dl grädde 2 msk kinesisk soja 1 köttbuljongtärning 2 tsk tomatpuré 1-2 tsk sambal oelek (1 msk vetemjöl) Salt, peppar

Himmelsk gryta med fläskfilé (4-6 port.) 1 fläskfilé, ca 600 g 2 paket bacon, ca 280 g (10 champinjoner) 1 rödlök Smör/olja att steka i 2 dl crème fraiche 3 dl grädde 2 msk kinesisk soja 1 köttbuljongtärning 2 tsk tomatpuré 1-2 tsk sambal oelek (1 msk vetemjöl) Salt, peppar

4-6 personer  Butterdeig til en alminnelig stor pai  (ca 24-26 cm i diameter)  150 g hvit geitost, for eksempel chevre  4-5 ferske fikener  3 store egg  2 dl kremfølte  1 bunt purre  2 ss revet parmesanost  litt salt og pepper

4-6 personer Butterdeig til en alminnelig stor pai (ca 24-26 cm i diameter) 150 g hvit geitost, for eksempel chevre 4-5 ferske fikener 3 store egg 2 dl kremfølte 1 bunt purre 2 ss revet parmesanost litt salt og pepper

Oxfilé med grönpepparsås, "artsallad" och delikatesspotatis | Mat & Vänner

Oxfilé med grönpepparsås, "artsallad" och delikatesspotatis | Mat & Vänner

Havssnittar (plockmat)

Havssnittar (plockmat)

Borgmästaretoast med räkor

Borgmästaretoast med räkor

Pinterest
Sök