Explore God, Dios, and more!

Explore related topics

En sallad på julbordet sitter aldrig fel. Ernst gör en makalöst god med brysselkål, hjärtsallad och rostade hasselnötter. Toppas med krämig senaps- och kummindressing.

Brysselkåls- och hjärtsallad med kummin- och senapskräm

En sallad på julbordet sitter aldrig fel. Ernst gör en makalöst god med brysselkål, hjärtsallad och rostade hasselnötter. Toppas med krämig senaps- och kummindressing.

Leila Söderholms veckomeny

Leila Söderholms veckomeny

Getost, färska fikon och valnötter är en fantastisk kombination. Lägg till smörstekt brysselkål smaksatt med apelsin och du får en underbar ljummen kålsallad. Ett måste på julbuffén.

Getost, färska fikon och valnötter är en fantastisk kombination. Lägg till smörstekt brysselkål smaksatt med apelsin och du får en underbar ljummen kålsallad. Ett måste på julbuffén.

Helstekt fläskytterfilé i ugn med krämiga rostade rotfrukter. Rätten passar både till vardag och fest! Receptet och mer inspiration finner du på Tasteline!

Helstekt fläskytterfilé i ugn med krämiga rostade rotfrukter. Rätten passar både till vardag och fest! Receptet och mer inspiration finner du på Tasteline!

Två små kök: Krämig tortellinigratäng med salami, lök och tomater

Två små kök: Krämig tortellinigratäng med salami, lök och tomater

Tabbouleh är en uppskattad rätt från Mellanöstern som kan kombineras med det mesta. Denna svenska version med rotfrukter och matvete har tagits fram av våra kockar på temat klimatsmart mat. Underbart vegetariskt alternativ som passar utmärkt på middags- eller buffébordet.

Tabbouleh är en uppskattad rätt från Mellanöstern som kan kombineras med det mesta. Denna svenska version med rotfrukter och matvete har tagits fram av våra kockar på temat klimatsmart mat. Underbart vegetariskt alternativ som passar utmärkt på middags- eller buffébordet.

Saftig kycklingfilé. Aldrig mer en torr kycklingfilé! Här har du receptet på den godaste och saftigaste kycklingfilén- NÅGONSIN!

Saftig kycklingfilé. Aldrig mer en torr kycklingfilé! Här har du receptet på den godaste och saftigaste kycklingfilén- NÅGONSIN!

Åt en av de godaste rätter jag någonsin fått i mig häromdagen – bakad spetskål. Och så hittade jag det här receptet och insåg att jag måste testa. Du behöver: Bas 2 medelstora vita spetskål 3 msk kallpressad olivolja 2 tsk torkad ramslök (eller annan valfri torkad ört och 1 krm vitlökspulver) 1/2 tsk flingsalt 1 krm nymalen svartpeppar Topping 1/2 sats örtolja (se nedan) 1/2 dl pekannötter (20 g) 30 g parmesanost (valfritt) Gör så här: Värm ugnen till 225 grader. Ta eventuellt ...

Åt en av de godaste rätter jag någonsin fått i mig häromdagen – bakad spetskål. Och så hittade jag det här receptet och insåg att jag måste testa. Du behöver: Bas 2 medelstora vita spetskål 3 msk kallpressad olivolja 2 tsk torkad ramslök (eller annan valfri torkad ört och 1 krm vitlökspulver) 1/2 tsk flingsalt 1 krm nymalen svartpeppar Topping 1/2 sats örtolja (se nedan) 1/2 dl pekannötter (20 g) 30 g parmesanost (valfritt) Gör så här: Värm ugnen till 225 grader. Ta eventuellt ...

Pinterest
Search