Pinterest

Explore Printing, Lchf, and more!

Syrlig fisk och skaldjursås med bönpasta | Tjockkocken

Syrlig fisk och skaldjursås med bönpasta | Tjockkocken

kycklingsallad_parmesanmajo low carb lchf

kycklingsallad_parmesanmajo low carb lchf

Opskrift på hjemmelavede low carb, glutenfrie proteinpastaplader til fettuccine, båndpasta, spaghetti eller lasagneplader på CDJetteDCs LCHF. Se også opskriften på Lady og Vagabonden.

Opskrift på hjemmelavede low carb, glutenfrie proteinpastaplader til fettuccine, båndpasta, spaghetti eller lasagneplader på CDJetteDCs LCHF. Se også opskriften på Lady og Vagabonden.

Halloumisallad med vaxbönor och dragonmajonäs

Halloumisallad med vaxbönor och dragonmajonäs

http://husmorsskolan.blogspot.se/2012/05/laga-pasta-med-smak-av-libbsticka.html

http://husmorsskolan.blogspot.se/2012/05/laga-pasta-med-smak-av-libbsticka.html

Recept - LCHF Korvstroganoff

Recept - LCHF Korvstroganoff

Kräftsallad med Parmesankräm

Kräftsallad med Parmesankräm

Enkel ostgratinerad Köttfärspaj | Tjockkocken

Enkel ostgratinerad Köttfärspaj | Tjockkocken

Matvetesallad med lingon

Matvetesallad med lingon

Skink- och äppeltoppade fläskkotletter med linsotto

Skink- och äppeltoppade fläskkotletter med linsotto

Dagens Brunchtips: Rökt Regnbåge med pepparotsdillsås.

Dagens Brunchtips: Rökt Regnbåge med pepparotsdillsås.

Turbo-ostkaka med rostade pistagenötter och jordgubbar - Powered by @ultimaterecipe

Turbo-ostkaka med rostade pistagenötter och jordgubbar - Powered by @ultimaterecipe

Krämig vitkålsgratäng 1/2 vitkålshuvud 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 3 dl grädde 1 dl creme fraiche 1 tsk sambal olek Salt och peppar Riven ost Sätt ugnen på 200 grader. Strimla vitkål och lök och hacka vitlök. Fräs detta i rikligt med smör i en panna. När kålen mjuknat något häller du på grädde och creme fraicht samt kryddor (snåla inte med salt och peppar). Smaka av och låt puttra i ca 5-10 minuter. Häll över form toppa med riven ost. Gratinera i ca 20-25 minuter. (anjovis ist. för sambal)

Krämig vitkålsgratäng 1/2 vitkålshuvud 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 3 dl grädde 1 dl creme fraiche 1 tsk sambal olek Salt och peppar Riven ost Sätt ugnen på 200 grader. Strimla vitkål och lök och hacka vitlök. Fräs detta i rikligt med smör i en panna. När kålen mjuknat något häller du på grädde och creme fraicht samt kryddor (snåla inte med salt och peppar). Smaka av och låt puttra i ca 5-10 minuter. Häll över form toppa med riven ost. Gratinera i ca 20-25 minuter. (anjovis ist. för sambal)

Supergoda havrekakor med kokos och russin, utan vitt socker.

Supergoda havrekakor med kokos och russin, utan vitt socker.