Explore these ideas and more!

Explore related topics

Hej! Jag heter Camilla och är en 25-årig tvåbarnsmamma med öga för det söta. Ska det fikas så ska det göras ordentligt! Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen. År 2016 vann jag Svenska matbloggspriset för bästa bak- och dessertblogg, men baka har jag gjort så länge jag kan minnas. Med hjälp av bloggen vill jag dokumentera mina söta kitchen stories och dela dem tillsammans med er. Välkomna!

Hej! Jag heter Camilla och är en 25-årig tvåbarnsmamma med öga för det söta. Ska det fikas så ska det göras ordentligt! Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen. År 2016 vann jag Svenska matbloggspriset för bästa bak- och dessertblogg, men baka har jag gjort så länge jag kan minnas. Med hjälp av bloggen vill jag dokumentera mina söta kitchen stories och dela dem tillsammans med er. Välkomna!

Det finns få saker som slår en riktigt god no-bake bakelse. Att slippa grädda i ugn är ganska skönt när man har knappt med tid att baka. Den här no bake-pajen är inspirerad av den franska efterrätten Crème brûlée. Klassikern karakteriseras av den rik

No bake creme brulee pannacotta paj

Det finns få saker som slår en riktigt god no-bake bakelse. Att slippa grädda i ugn är ganska skönt när man har knappt med tid att baka. Den här no bake-pajen är inspirerad av den franska efterrätten Crème brûlée. Klassikern karakteriseras av den rik

Vit chokladmousse med passsionsfrukt och citron, fantastiskt gott!

Vit chokladmousse med passsionsfrukt och citron, fantastiskt gott!

Paj med blåbär & mascarpone

Paj med blåbär & mascarpone

Mascarpone, Sweet Treats, Lime, Recipe, Cake Shop, Cup Cakes, Color, Food Food, Bakeries

Frusen Rabarber Cheesecake

Frusen Rabarber Cheesecake

Ostkaka – enkelt recept

Ostkaka – enkelt recept

Favorit i repris. Den här är grymt god, så har ni missat den får ni åter chansen att prova på den. Hur god som helst. Servera gärna bröd til...

Favorit i repris. Den här är grymt god, så har ni missat den får ni åter chansen att prova på den. Hur god som helst. Servera gärna bröd til...

Dessa små havrecups är så otroligt enkla att göra och blir verkligen som en söt liten efterrätt när man fyller dem med grekisk yoghurt och färska bär. Och det bästa av allt - de innehåller...

Dessa små havrecups är så otroligt enkla att göra och blir verkligen som en söt liten efterrätt när man fyller dem med grekisk yoghurt och färska bär. Och det bästa av allt - de innehåller...

Hastbullar med vaniljkräm

Hastbullar med vaniljkräm

Så god den här pajen är! Kom ni ihåg när jag gjorde chokladfudgen? Det blev så himla gott så jag har länge gått o tänkt på att göra en paj med denna tillsammans med jordgubbar. En hasselnötsbotten med en chokladfudge med jordgubbar och chokladsås över. O vet ni, dessutom sockerfri! Det kan man inte [...]

Nyttig chokladpaj

Så god den här pajen är! Kom ni ihåg när jag gjorde chokladfudgen? Det blev så himla gott så jag har länge gått o tänkt på att göra en paj med denna tillsammans med jordgubbar. En hasselnötsbotten med en chokladfudge med jordgubbar och chokladsås över. O vet ni, dessutom sockerfri! Det kan man inte [...]

En supersnabb och god cheesecake som räcker till 14 bitar. Vill du inte använda kvarg så testa gärna med kokosgrädde eller använd lite mer cashewnötter och mango. Foto: Foto: Bianca Brandon-Cox #easter #påsk #dessert #cheesecake

Solskens- cheesecake med passionsfrukt

En supersnabb och god cheesecake som räcker till 14 bitar. Vill du inte använda kvarg så testa gärna med kokosgrädde eller använd lite mer cashewnötter och mango. Foto: Foto: Bianca Brandon-Cox #easter #påsk #dessert #cheesecake

Detta är en av de absolut godaste efterrätter jag vet. Oh my… denna cheesecake är verkligen to die for! Fyllningen är krämig och himmelskt god.  Det bästa är att du kan förbereda din cheesecake upp till 3-4 dagar innan servering och den räcker till många. Toppa den gärna med färska bär vid servering och njut! Ca 14-16 bitar Kakbotten: 300 g digestivekex 150 g smör Fyllning: 800 g färskost (tex philadelphiaost) 5 st ägg 3 dl socker (du kan minska mängden socker till 2,5 dl för mindre sötma) 2…

Detta är en av de absolut godaste efterrätter jag vet. Oh my… denna cheesecake är verkligen to die for! Fyllningen är krämig och himmelskt god. Det bästa är att du kan förbereda din cheesecake upp till 3-4 dagar innan servering och den räcker till många. Toppa den gärna med färska bär vid servering och njut! Ca 14-16 bitar Kakbotten: 300 g digestivekex 150 g smör Fyllning: 800 g färskost (tex philadelphiaost) 5 st ägg 3 dl socker (du kan minska mängden socker till 2,5 dl för mindre sötma) 2…

Baka dessa godingar i långpanna! Lyxig choklad ihop med salta nötter och lite kolasmak gör de här kakorna syndigt goda.

Baka dessa godingar i långpanna! Lyxig choklad ihop med salta nötter och lite kolasmak gör de här kakorna syndigt goda.

Smördeg har jag alltid i frysen och dessa godingar slänger jag ihop på nolltid. Perfekt om man ska få gäster eller man är sugen på något gott och vill ha det på momangen. Wienerbröd på nolltid på två olika vis!

Smördeg har jag alltid i frysen och dessa godingar slänger jag ihop på nolltid. Perfekt om man ska få gäster eller man är sugen på något gott och vill ha det på momangen. Wienerbröd på nolltid på två olika vis!

Två kladdiga lager av vit och mörk choklad och sedan ett täcke av nougat, grädde och bär. Detta är kladdkakornas kladdkaka.

Två kladdiga lager av vit och mörk choklad och sedan ett täcke av nougat, grädde och bär. Detta är kladdkakornas kladdkaka.

Ljuvlig jordgubbscheesecake och kladdkaka i ett.

Ljuvlig jordgubbscheesecake och kladdkaka i ett.

Pinterest
Search