Hastbullar med vaniljkräm – Lindas Bakskola. testat att göra smet i matberedare och göra gropar i smet med kork inlindad i plastfolie o doppad i lite rapsolja för släpplätt. funkade jättebra får se när vi smakar om de blir lika goda som förra gången då det var ett enda klet och kladd-elände.... och ja, jag tyckte de var lika goda som sist...

Hastbullar med vaniljkräm – Lindas Bakskola. testat att göra smet i matberedare och göra gropar i smet med kork inlindad i plastfolie o doppad i lite rapsolja för släpplätt. funkade jättebra får se när vi smakar om de blir lika goda som förra gången då det var ett enda klet och kladd-elände.... och ja, jag tyckte de var lika goda som sist...

Saffranskaka i långpanna med mandelmassa, russin och pärlsocker - DN.SE

Saffranskaka i långpanna med mandelmassa, russin och pärlsocker - DN.SE

Otroligt len och god parfait med hjortron. Den passar utmärkt tillsammans med ett knäckigt flarn.

Otroligt len och god parfait med hjortron. Den passar utmärkt tillsammans med ett knäckigt flarn.

Äppelkaka med kanel, kardemumma och vanilj

Äppelkaka med kanel, kardemumma och vanilj

Skogaholmslimpa

Skogaholmslimpa

Frasiga chokladgömmor

Frasiga chokladgömmor

Food Mood

Blåbärskaka med citron & cream cheese - Mitt kök

klocka
1 timme
Ingredienser
∙ Blir 10 portioner
Ingredienser
  • 175 g smör, rumsvarmt
  • 175 g (ca 1 3⁄4 dl) socker
  • 3 ägg
  • 225 g (ca 3 3⁄4 dl) mjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 1 1 ⁄2 dl gräddfil
  • 2 dl blåbär
  • 1 citron, finrivet skal
  • 225 g (ca 2 dl) färskost, rumsvarm
  • 80 g smör, rumsvarmt
  • 80 g (ca 1 1⁄3 dl) florsocker
  • 1 1 ⁄2 msk pressad citron
  • 1 citron, rivet skal
  • 2 dl färska blåbär
  • 1 citron, rivet skal
Citronsockerkaka med syrlig glasyr

Fler som den här

Pinterest
Sök