Explore Good Tips, Autumn Tea, and more!

Vi fortsätter lite i fiskens tecken... En festligt förrätt med laxröra i snapsglas, passar utmärkt som entrérätt till skaldjurskvällen eller som en del av plockmaten på en buffé. När skördefesten k...

En festligt förrätt med laxröra i snapsglas, passar utmärkt som entrérätt

Vi fortsätter lite i fiskens tecken... En festligt förrätt med laxröra i snapsglas, passar utmärkt som entrérätt till skaldjurskvällen eller som en del av plockmaten på en buffé. När skördefesten k...

Vi fortsätter lite i fiskens tecken... En festligt förrätt med laxröra i snapsglas, passar utmärkt som entrérätt till skaldjurskvällen eller som en del av plockmaten på en buffé. När skördefesten k...

Fräscha smaker i ett glas och otroligt lyxigt som förrätt på nyår är denna skaldjurscocktail med asiatisk touch. Ponzu är en japansk syrlig sås, här gör vi den på apelsin, lime och citron och ringlar över laxen och pilgrimsmusslorna strax före servering.

Fräscha smaker i ett glas och otroligt lyxigt som förrätt på nyår är denna skaldjurscocktail med asiatisk touch. Ponzu är en japansk syrlig sås, här gör vi den på apelsin, lime och citron och ringlar över laxen och pilgrimsmusslorna strax före servering.

Välkommen Lördag! Jätteskoj att vi börjar bli så många nu på Jennys matblogg på facebook  Det är roligt att få ett ansikte på  er som är här inne och läser och kommenterar. Och idag blir det en sväng ner på stan för att uträtta massa ärenden för vår del,  Jacob … Läs mer

Välkommen Lördag! Jätteskoj att vi börjar bli så många nu på Jennys matblogg på facebook Det är roligt att få ett ansikte på er som är här inne och läser och kommenterar. Och idag blir det en sväng ner på stan för att uträtta massa ärenden för vår del, Jacob … Läs mer

Kallrökt lax med färskost är en klassiker som får en ny dimension med Wasabi & Sesame. Allt kan förberedas dagen innan. Perfekt som förrätt eller snittar när du har många gäster. Receptet kommer från Santa Maria.

Kallrökt lax med färskost är en klassiker som får en ny dimension med Wasabi & Sesame. Allt kan förberedas dagen innan. Perfekt som förrätt eller snittar när du har många gäster. Receptet kommer från Santa Maria.

Recept: Skaldjurscocktail med västerbottenost och kumminkex

Recept: Skaldjurscocktail med västerbottenost och kumminkex

Pinterest
Search