Gubbröra deluxe

Explore related topics

Sarjassamme "voisin syödä tätä joka päivä" olen nyt ihastunut leipäjuustosalaattiin. Salaatti syntyy vähän niistä tarpeista, mitä kaap...

Sarjassamme "voisin syödä tätä joka päivä" olen nyt ihastunut leipäjuustosalaattiin. Salaatti syntyy vähän niistä tarpeista, mitä kaap...

Enkel liten sommarsallad med stora smaker. Squash

Squashsallad med feta, rucola, hasselnotter o honung

Hollow out and fill roasted onions with a chunky stuffing for a twist on the hearty casserole version.

Stuffing-Stuffed Onions

For Stuffing-Stuffed Onions, we hollow out and fill roasted onions with a chunky stuffing for a twist on the hearty casserole version.

Chèvrefylld ravioli med rödbetspuré och brynt smör | Recept från Köket.se

Chèvrefylld ravioli med rödbetspuré och brynt smör

Chèvrefylld ravioli med rödbetspuré och brynt smör | Recept från Köket.se

Per Morbergs gubbröra | Recept.nu

Per Morbergs gubbröra

Per Morbergs gubbröra (med kräftjärtar/räkor + lite majonnäs) :)

Nu är vi hemma igen efter en härligt tripp norrut med massor av sol, värme och bad. Borta bra men hemma tvätt, som en kollega till mig en gå...

Nu är vi hemma igen efter en härligt tripp norrut med massor av sol, värme och bad. Borta bra men hemma tvätt, som en kollega till mig en gå...

Matjessillröra - 4 dl 2 kokta ägg 1 rödlök 200 g matjessill 0,5 dl gräddfil 0,5 dl finriven västerbottensost 2,5 msk hackad gräslök eller dill 1 krm nymalen svartpeppar

Matjessillröra - 4 dl 2 kokta ägg 1 rödlök 200 g matjessill 0,5 dl gräddfil 0,5 dl finriven västerbottensost 2,5 msk hackad gräslök eller dill 1 krm nymalen svartpeppar

Salmon with Minted Pea Risotto and Lemon Butter.

Salmon with Minted Pea Risotto and Lemon Butter.

This is a fantastic recipe created by Michelin Starred Chef Marcus Wareing. Fresh, zingy flavours from the risotto compliment the simple fresh pan roasted salmon steak. A perfect addition to the "D.

Seafood chef Tony Flemming serves up a cod dish steeped in Indian-inspired flavours, with warming curry butter complimenting the sweet cauliflower and mango

Spiced cod with curried cauliflower and mango

Seafood chef Tony Flemming serves up a cod dish steeped in Indian-inspired flavours, with warming curry butter complimenting the sweet cauliflower and mango

Nyttig veckomeny vecka 45 | ICA Hälsa

Nyttig veckomeny vecka 45 | ICA Hälsa

Rör ut salt och socker i vatten. Slå det över rödingfiléerna och låt rimma 1 timme. Krabbmousseline: Mixa fiskfärs, krabbkött och äggula till en slät smet. Tillsätt grädden i tunn stråle under fortsatt mixning, salta och peppra. Rulla smeten i plastfilm till cylindrar, cirka 1 cm i diameter. Knyt ihop i ändarna och placera i djup form. Häll över kokande vatten så att cylindrarna täcks. Täck över formen så att värmen stannar kvar. Låt stå minst 1 timme.

Rör ut salt och socker i vatten. Slå det över rödingfiléerna och låt rimma 1 timme. Krabbmousseline: Mixa fiskfärs, krabbkött och äggula till en slät smet. Tillsätt grädden i tunn stråle under fortsatt mixning, salta och peppra. Rulla smeten i plastfilm till cylindrar, cirka 1 cm i diameter. Knyt ihop i ändarna och placera i djup form. Häll över kokande vatten så att cylindrarna täcks. Täck över formen så att värmen stannar kvar. Låt stå minst 1 timme.

Creamy Lemon One-Pot Pasta

14 One-Pot Pasta Recipes to Try This Month

Pinterest
Search