Pinterest
Den här kycklingrätten är enkel att göra en vardagkväll då tiden är knapp. Kycklingen steks i ugnen tillsammans med bönor, paprika, vitlök och rosmarin. Till detta serveras ris.

Den här kycklingrätten är enkel att göra en vardagkväll då tiden är knapp. Kycklingen steks i ugnen tillsammans med bönor, paprika, vitlök och rosmarin. Till detta serveras ris.

Related ideas

Ett recept på lättlagad älgstek som sköter sig själv i ugnen. Perfekt att bjuda på till helgmiddagen, när du får gäster eller varför inte till nyår?

Älgstek med enbär- och kantarellgryta och lingonchutney

Ett recept på lättlagad älgstek som sköter sig själv i ugnen. Perfekt att bjuda på till helgmiddagen, när du får gäster eller varför inte till nyår?

Så jävla god!

Grillad kyckling med färskpotatis och feta

Helstekt rostbiff med fetagrönsaker

Helstekt rostbiff med fetagrönsaker

Med bara potatis, ost och kryddor gör du lätt de här helt oemotståndliga potatisrosorna!

Med bara potatis, ost och kryddor gör du lätt de här helt oemotståndliga potatisrosorna!

Sallad med pestodressing

Sallad med pestodressing

Pepparkaksrulltårta med saffranscrème

Pepparkaksrulltårta med saffranscrème

En fiskgryta inspirerad av det indiska köket där fisken smaksätts med ingefära, curry och kokosmjölk. Tomatpurén ger grytan färg och en mild syrlighet och gifter sig perfekt med den heta sambal oeleken.

En fiskgryta inspirerad av det indiska köket där fisken smaksätts med ingefära, curry och kokosmjölk. Tomatpurén ger grytan färg och en mild syrlighet och gifter sig perfekt med den heta sambal oeleken.

Ädelost med nöt- och pepparkakssmul

Ädelost med nöt- och pepparkakssmul

Aioli - Portioner:  4 handle 1 tsk dijonsenap 1 tsk vinäger 2 äggulor 1 1/2 dl rapsolja 1/2 dl olivolja 2 vitlöksklyftor salt kajennpeppar

Aioli - Portioner: 4 handle 1 tsk dijonsenap 1 tsk vinäger 2 äggulor 1 1/2 dl rapsolja 1/2 dl olivolja 2 vitlöksklyftor salt kajennpeppar

En krämig gryta med ris till, det är den typen av mat jag skulle kunna äta varje dag. Den här grytan med kassler är smaksatt med paprika, purjolök, en gnutta chilisås och persilja. Med färskost och crème fraiche i såsen blir den sådär krämig som är så himla gott. Ett prima middagstips att laga mycket …

En krämig gryta med ris till, det är den typen av mat jag skulle kunna äta varje dag. Den här grytan med kassler är smaksatt med paprika, purjolök, en gnutta chilisås och persilja. Med färskost och crème fraiche i såsen blir den sådär krämig som är så himla gott. Ett prima middagstips att laga mycket …

Vegetariska burgare med en massa goda tillbehör och sötpotatisstrips och det lutar lite grann åt det mexicanska köket i smakerna. Gott så in i bomben !   Zuccini & morotsburgare med…

Vegetariska burgare med en massa goda tillbehör och sötpotatisstrips och det lutar lite grann åt det mexicanska köket i smakerna. Gott så in i bomben ! Zuccini & morotsburgare med…

Köket.se

Patatas bravas med stekt ägg och aioli | Recept från Köket.se

clock
50 minutes

Ingredients
Ingredients
  • 800 g potatis
  • 1 dl olivolja
  • 0 5 tsk salt
  • 2 dl majonnäs
  • 1 klyfta vitlök
  • 1 tsk paprikapulver
  • 0 5 tsk cayennepeppar
  • 4 ägg
  • olja, att stek äggen i
Bravas (spanska potatisklyftor) är ett måste till tapas! Här serveras de med paprika-aioli och stekt ägg.

More like this