Explore Cottage Cheese, Chang'e 3, and more!

Jag älskar ostkaka gjord på keso. Smaken av bittermandel upplever i alla fall inte jag mer än när jag sätter tänderna i denna godbit och det är en riktigt trevlig upplevelse. Superenkel att göra! Ingredienser: 500 g keso (cottage cheese) 3 ägg 1 dl grädde eller cream fraiche 1 krm salt 1/2 tsk vaniljpulver 2…

Jag älskar ostkaka gjord på keso. Smaken av bittermandel upplever i alla fall inte jag mer än när jag sätter tänderna i denna godbit och det är en riktigt trevlig upplevelse. Superenkel att göra! Ingredienser: 500 g keso (cottage cheese) 3 ägg 1 dl grädde eller cream fraiche 1 krm salt 1/2 tsk vaniljpulver 2…

Den här kesokakan med äpple och kardemumma toppar sökningarna här inne just nu. Först…

Den här kesokakan med äpple och kardemumma toppar sökningarna här inne just nu. Först…

Favorit i repris. Den här är grymt god, så har ni missat den får ni åter chansen att prova på den. Hur god som helst. Servera gärna bröd til...

Smaskelismaskens: Fisk i ugn med gräddsås & bacon

Alltså, detta blev sååååå gott! Lillörda i går och då dricker vi något gott och äter gärna lite extra gott – även i renoveringsmode utan matplats =) (Målaren klar nu förretsen! Sååååååå bra det blev!! Vilket ljus!) Jag hade en påse kokta Vannameiräkor i frysen (ASC) som jag tog fram. Litar du inte på ASC märkningen […]

Alltså, detta blev sååååå gott! Lillörda i går och då dricker vi något gott och äter gärna lite extra gott – även i renoveringsmode utan matplats =) (Målaren klar nu förretsen! Sååååååå bra det blev!! Vilket ljus!) Jag hade en påse kokta Vannameiräkor i frysen (ASC) som jag tog fram. Litar du inte på ASC märkningen […]

Herrgårdskyckling Den här maträtten åt vi första gången under förra julledigheten (alltså för ett år sedan) och dessa bilder är faktiskt...

Herrgårdskyckling Den här maträtten åt vi första gången under förra julledigheten (alltså för ett år sedan) och dessa bilder är faktiskt...

Häromdagen utlovade jag en rapport från vår raggmunksmiddag: Att raggmunk är gott (i synnerhet när det serveras tills...

Husmorsskolan: Grädda raggmunk i långpanna!

Innan jag åkte gjorde jag en uppskattad tonfiskgratäng som jag tänkte dela med mig av. Vill man ha lite mer krydda i så kan man addera till lite sambal oelek eller annan het chilisås, jag tycker det är gott med Sriracha i. Snabblagad och smarrig! =) Jag serverade den med Better than Noodles. 4.0 from 1 […]

Innan jag åkte gjorde jag en uppskattad tonfiskgratäng som jag tänkte dela med mig av. Vill man ha lite mer krydda i så kan man addera till lite sambal oelek eller annan het chilisås, jag tycker det är gott med Sriracha i. Snabblagad och smarrig! =) Jag serverade den med Better than Noodles. 4.0 from 1 […]

Makaronilåda | Bakverk och Fikastunder | Mama bloggar

Makaronilåda | Bakverk och Fikastunder | Mama bloggar

Efterrätter är alltid roligt att variera – och denna är både enkel och god! Hemmagjord chokladmousse – med vit choklad Du behöver till 4-6 portioner : 3 dl vispgrädde 75-100 gram vit choklad 1 ägg Serveras med chokladpinnar och färska hallon. Gör så här : Smält chokladen över ett vattenbad  – och … Läs mer

Efterrätter är alltid roligt att variera – och denna är både enkel och god! Hemmagjord chokladmousse – med vit choklad Du behöver till 4-6 portioner : 3 dl vispgrädde 75-100 gram vit choklad 1 ägg Serveras med chokladpinnar och färska hallon. Gör så här : Smält chokladen över ett vattenbad – och … Läs mer

Kakorna är lätta att baka och underbart goda , så har du inte bakat dessa tidigare . . . . Så måste du göra det nu. Du behöver  : 200 g smör 1 dl strösocker 3 dl vetemjöl 1 tsk bakpulver 1-2 tsk vaniljsocker Garnering : 15 dumlekolor 15 st noblesse 15 st muffinsformar Gör … Läs mer

Kakorna är lätta att baka och underbart goda , så har du inte bakat dessa tidigare . . . . Så måste du göra det nu. Du behöver : 200 g smör 1 dl strösocker 3 dl vetemjöl 1 tsk bakpulver 1-2 tsk vaniljsocker Garnering : 15 dumlekolor 15 st noblesse 15 st muffinsformar Gör … Läs mer

Mozzarella, Chang'e 3, Swedish Recipes, Swedish Foods, Food N, 1, Ground Beef, Beef Recipes, Recipies

Krämig vitkålsgratäng 1/2 vitkålshuvud 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 3 dl grädde 1 dl creme fraiche 1 tsk sambal olek Salt och peppar Riven ost Sätt ugnen på 200 grader. Strimla vitkål och lök och hacka vitlök. Fräs detta i rikligt med smör i en panna. När kålen mjuknat något häller du på grädde och creme fraicht samt kryddor (snåla inte med salt och peppar). Smaka av och låt puttra i ca 5-10 minuter. Häll över form toppa med riven ost. Gratinera i ca 20-25 minuter. (anjovis ist. för sambal)

Krämig vitkålsgratäng 1/2 vitkålshuvud 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 3 dl grädde 1 dl creme fraiche 1 tsk sambal olek Salt och peppar Riven ost Sätt ugnen på 200 grader. Strimla vitkål och lök och hacka vitlök. Fräs detta i rikligt med smör i en panna. När kålen mjuknat något häller du på grädde och creme fraicht samt kryddor (snåla inte med salt och peppar). Smaka av och låt puttra i ca 5-10 minuter. Häll över form toppa med riven ost. Gratinera i ca 20-25 minuter. (anjovis ist. för sambal)

Pinterest
Search