Utforska de här idéerna och mycket mer!

Kycklingwok

Kycklingwok

Indisk böngryta

Indisk böngryta

Recept på Lammgryta med svarta bönor och tabbouleh från - Hemmets Journal

Recept på Lammgryta med svarta bönor och tabbouleh från - Hemmets Journal

Mästerlig mat i miniformat! ELLE mat & vin träffade systrarna Eisenman som ligger bakom den nya mingelbibeln, Mingelmat – och fick deras bästa recept och tips.

Mästerlig mat i miniformat! ELLE mat & vin träffade systrarna Eisenman som ligger bakom den nya mingelbibeln, Mingelmat – och fick deras bästa recept och tips.

Det är lätt att laga till den här saftiga kycklingen som jag lärde mig att göra för många år sedan. Doften är förförisk och smaken likaså. Ta gärna mer vitlök om du är en vitlöksälskare.

Det är lätt att laga till den här saftiga kycklingen som jag lärde mig att göra för många år sedan. Doften är förförisk och smaken likaså. Ta gärna mer vitlök om du är en vitlöksälskare.

Fänkålssallad

Fänkålssallad

Pastasallad med bakad vårlök, spenat, valnötter och getost - Lantmännen

Pastasallad med bakad vårlök, spenat, valnötter och getost - Lantmännen

Oj vilken fantastiskt mustig ungersk gulasch gjord på mitt vis. Mycket god gryta som gärna får puttra i några timmar så köttet blir riktigt mört och smakerna på kryddorna får komma fram. Den serveras med gott ungerskt potatisbröd. Potatisen i brödet ger den en härlig karaktär och en mjuk konsistens. Passar utmärkt att doppa i grytan. …

Oj vilken fantastiskt mustig ungersk gulasch gjord på mitt vis. Mycket god gryta som gärna får puttra i några timmar så köttet blir riktigt mört och smakerna på kryddorna får komma fram. Den serveras med gott ungerskt potatisbröd. Potatisen i brödet ger den en härlig karaktär och en mjuk konsistens. Passar utmärkt att doppa i grytan. …

Snabb köttfärslimpa

Snabb köttfärslimpa på pizzavis

Snabb köttfärslimpa

Speciellt fransk är denna grytan inte i den bemärkelsen, utan det är dijonsenapen ( den franska senapen) som ger den namnet. Denna lilla ingrediens lyfter fram smaker i grytan, och ger en otroligt fin arom. Klipp över lite färska örter & strö över några korn med rosepeppar så blir det tjusigt värre. … Läs mer

Speciellt fransk är denna grytan inte i den bemärkelsen, utan det är dijonsenapen ( den franska senapen) som ger den namnet. Denna lilla ingrediens lyfter fram smaker i grytan, och ger en otroligt fin arom. Klipp över lite färska örter & strö över några korn med rosepeppar så blir det tjusigt värre. … Läs mer

Pinterest
Sök