Utforska de här idéerna och mycket mer!

hängstolsställning

hängstolsställning

hängstolsställning

hängstolsställning

KAYA BABY-HÄNGMATTA  Med Kaya, kan du alltid vara nära din baby nästan överallt i hemmet eller i trädgården och fortfarande ha båda händerna fria.

KAYA BABY-HÄNGMATTA Med Kaya, kan du alltid vara nära din baby nästan överallt i hemmet eller i trädgården och fortfarande ha båda händerna fria.

ΠΑΡΤΟ ΛΙΓΟ ΑΛΛΙΩΣ  : Αιώρα με Βάση Summer Set Fuego Amazonas 117,00 €

ΠΑΡΤΟ ΛΙΓΟ ΑΛΛΙΩΣ : Αιώρα με Βάση Summer Set Fuego Amazonas 117,00 €

CHICO RAINBOW HÄNGMATTA  Chico Rainbow är en hängmatta i alla regnbågens färger som barnen kommer att älska!

CHICO RAINBOW HÄNGMATTA Chico Rainbow är en hängmatta i alla regnbågens färger som barnen kommer att älska!

I think a reading swing indoors would be awesome

I think a reading swing indoors would be awesome

Hängmatteställningar

Hängmatteställningar

Playa Happy Hängmatta  HAMACA Playa hängmatta är den perfekta hängmattan till barnen eller en vuxen på upp till 80kg. Den är riktigt smidig att ha med sig på utflykter, då den inte tar så stor plats. Den finns i 3 färgglada versioner.

Playa Happy Hängmatta HAMACA Playa hängmatta är den perfekta hängmattan till barnen eller en vuxen på upp till 80kg. Den är riktigt smidig att ha med sig på utflykter, då den inte tar så stor plats. Den finns i 3 färgglada versioner.

BRASILIA MANGO  Brasilia är en singelhängmatta med träkarmar, som har ett bredare tyg (140 cm) än själva träkarmarnas bredd (80 cm) för att du ska kunna ligga diagonalt i den precis som i en klassisk brasiliansk hängmatta som inte har träkarmar. Bomullstråden som har använts för att väva tyget är dessutom riktigt mjuk och flexibel så att den blir lite stretchig.

BRASILIA MANGO Brasilia är en singelhängmatta med träkarmar, som har ett bredare tyg (140 cm) än själva träkarmarnas bredd (80 cm) för att du ska kunna ligga diagonalt i den precis som i en klassisk brasiliansk hängmatta som inte har träkarmar. Bomullstråden som har använts för att väva tyget är dessutom riktigt mjuk och flexibel så att den blir lite stretchig.

Hängmatteställningar

Hängmatteställningar

Pinterest
Sök