Explore Apple Sauce, Caramel, and more!

Explore related topics

4
Paj med blåbär

Paj med blåbär & mascarpone

Paj med blåbär

Mjuka vaniljsmakande kringlor med socker på toppen! Här är receptet som räcker till hela 60 stycken. Blir det något över efter fikat är det bara att frysa och ta fram efter hand.

Sanslöst mumsiga sockerkringlor!

Mjuka vaniljsmakande kringlor med socker på toppen! Här är receptet som räcker till hela 60 stycken. Blir det något över efter fikat är det bara att frysa och ta fram efter hand.

Ostgratinerad lax med läcker sås

Ostgratinerad lax med läcker sås

Panes, Swedish Recipes, Pastries

Kycklingpaj med champinjoner

Swedish Recipes, Pizzas, Pastries

Den här tårtan är så j-a god! Jag bakade den i Sveriges Mästerkock och jag tyckte att den utmaningen var en av de bästa under hela programmet! Juryn, folket bakom kamerorna och deltagarna...

Min berömda lemoncurd tårta med romkokta hallon och italiensk maräng

Den här tårtan är så j-a god! Jag bakade den i Sveriges Mästerkock och jag tyckte att den utmaningen var en av de bästa under hela programmet! Juryn, folket bakom kamerorna och deltagarna...

Ris och baconlåda med vitlök

Ris och baconlåda med vitlök

Knäckig bananpaj med grädde – nästan som friterad banan! – Alla goda ting

Knäckig bananpaj med grädde – nästan som friterad banan! – Alla goda ting

Vaniljbullekrans – Lindas Bakskola

Vaniljbullekrans – Lindas Bakskola

Bjud dina gäster på denna härliga äppelkaka nästa gång du har middag! Receptet innehåller två delar; först gör du smeten till själva kakan och sedan blandar du ner den härliga äppel- och kardemummablandningen. Servera till glass eller vaniljsås!

Äppelkaka med citron och kardemumma - ICA (in Swedish)

Flarn tycker jag är så gott! Jag gillar de speciellt när de är lite sega i mitten och knapriga längs med kanterna. Det är så gott! Dessa med kokos blir precis så och tillsammans med smörkrämen blir de farligt goda!! Svårt att hålla sig till en bara ;) Dessa är också så tacksamma att baka, de går

Flarn tycker jag är så gott! Jag gillar de speciellt när de är lite sega i mitten och knapriga längs med kanterna. Det är så gott! Dessa med kokos blir precis så och tillsammans med smörkrämen blir de farligt goda!! Svårt att hålla sig till en bara ;) Dessa är också så tacksamma att baka, de går

Mjuka, supergoda brödrutor med ett oerhört saftigt innanmäte.

Mjuka, supergoda brödrutor med ett oerhört saftigt innanmäte.

Pinterest
Search