Läcker paprikafisk i ugn med ajvar relish, den mustiga ungerska paprikapurén. Här sätter den färg och smak på vår krämiga fiskgratäng.

Fiskgratäng med paprika Läcker paprikafisk i ugn med ajvar relish, den mustiga ungerska paprikapurén. Här sätter den färg och smak på vår krämiga fiskgratäng

Läcker paprikafisk i ugn med ajvar relish, den mustiga ungerska paprikapurén. Här sätter den färg och smak på vår krämiga fiskgratäng.

Det här receptet har jag fått av min kompis Ellinor och det är bara sååå gott!! ca 4-6 port: en formfranska ( det går åt 27 skivor) fyllning 1: 1 1/2 pkt bacon 1 purjolök 3 dl creme fraiche salt &a…

Det här receptet har jag fått av min kompis Ellinor och det är bara sååå gott!! ca 4-6 port: en formfranska ( det går åt 27 skivor) fyllning 1: 1 1/2 pkt bacon 1 purjolök 3 dl creme fraiche salt &a…

Torparens kycklinggratäng med bacon och västerbottenost

Torparens kycklinggratäng med bacon och västerbottenost

Kasslergratäng med gräddig broccolisås – Alla goda ting

Kasslergratäng med gräddig broccolisås – Alla goda ting

Lufsa / Potatispannkaka – Kryddburken

Lufsa / Potatispannkaka – Kryddburken

Recept på Gammaldags pannkakor. Enkelt och gott. Pannkakor görs på vetemjöl, mjölk och ägg och smaksätts med socker och salt. Smeten vispas ihop och steks i smör i stekpanna. Medan man steker är det klokt att röra i smeten då och då, så att inte allt mjöl sjunker till botten. Det finns många olika sätt att äta pannkakor på, men vispad grädde och sylt är en favorit bland de flesta. Annars är strösocker och en liten klick smör ett alternativ. Förr åts dessa pannkakor ofta kalla.

Recept på Gammaldags pannkakor. Enkelt och gott. Pannkakor görs på vetemjöl, mjölk och ägg och smaksätts med socker och salt. Smeten vispas ihop och steks i smör i stekpanna. Medan man steker är det klokt att röra i smeten då och då, så att inte allt mjöl sjunker till botten. Det finns många olika sätt att äta pannkakor på, men vispad grädde och sylt är en favorit bland de flesta. Annars är strösocker och en liten klick smör ett alternativ. Förr åts dessa pannkakor ofta kalla.

Den här pajen är så god att man inte vill sluta äta av den♥ Du behöver4 personer Pajdeg1,5 dl vetemjöl1,5 dl grahamsmjöl100 g smör2 msk créme fraiche1 krm saltFyllning3 kycklingfiléer1/2 burk…

Den här pajen är så god att man inte vill sluta äta av den♥ Du behöver4 personer Pajdeg1,5 dl vetemjöl1,5 dl grahamsmjöl100 g smör2 msk créme fraiche1 krm saltFyllning3 kycklingfiléer1/2 burk…

Ja det stod faktiskt så i receptet, lustigt namn :)Men jag är beredd att hålla med, fyyy fabian så gott detta var, både Stefan och jag är lyriska över rätten.Tror att det är parmesanosten så gör den…

Ja det stod faktiskt så i receptet, lustigt namn :)Men jag är beredd att hålla med, fyyy fabian så gott detta var, både Stefan och jag är lyriska över rätten.Tror att det är parmesanosten så gör den…

Räkgryta Indienne | Äkta Mat, Äkta Kärlek

Räkgryta Indienne – min favorit!

Räkgryta Indienne | Äkta Mat, Äkta Kärlek

Baconlindad torsk med potatis- och broccolimos | ljuvligmat

Baconlindad torsk med potatis- och broccolimos | ljuvligmat

Superenkel fläskfilégratäng

Superenkel fläskfilégratäng – recept

Pinterest
Search