Explore these ideas and more!

Explore related topics

Äppel- och kanelbullekaka

Äppel- och kanelbullekaka

Äppel-kanelbullekaka

Äppel-kanelbullekaka (Tidningen Hembakat » Lindas Bakskola)

Ni har säkert sett dessa gobitar på fler ställen. Receptet är en enkel vetedeg på en halv liter. Istället för kanelbullar som ska knådas, kavlas, bredas på fyllning, rullas ihop och skäras i bitar är

Philadelfiabullar i långpanna (Kryddburken)

Ni har säkert sett dessa gobitar på fler ställen. Receptet är en enkel vetedeg på en halv liter. Istället för kanelbullar som ska knådas, kavlas, bredas på fyllning, rullas ihop och skäras i bitar är

Lyxig äppelkaka – Lindas Bakskola

Lyxig äppelkaka – Lindas Bakskola

En fantastiskt god kladdkaka med rivna äpplen i smeten som gör den oerhört saftig och god.

En fantastiskt god kladdkaka med rivna äpplen i smeten som gör den oerhört…

Kanelbullekladdkaka – enkelt recept

Kanelbullekladdkaka – enkelt recept

Scandinavian Food, Wine Food, Wedding Cakes, Cookie Cakes, Kanelbullar Recipe, Kladdkaka Recipe, Sweet Stuff, Delicious Food, Swedish Foods

Då var det torsdag och det innebär torsdagsbaket! Och i dag är det Kristihimmelsfärd och en röd dag så då kan det passa med ett härligt bjudbak i fall några gäster trillar förbi. Här kommer en...

Rabarberpaj med extra allt

Då var det torsdag och det innebär torsdagsbaket! Och i dag är det Kristihimmelsfärd och en röd dag så då kan det passa med ett härligt bjudbak i fall några gäster trillar förbi. Här kommer en...

Superenkel, saftig och ljuvligt god äppelkaka. ca 4 äpplen i klyftor 1–2 msk socker 1–2 tsk kanel Smet 125 g smör 1 ½ dl strösocker 1 ½ tsk bakpulver 3 dl vetemjöl 3 ägg Garnering florsocker 200 grader. Skala, klyfta äpplena. Lägg i en smord form ca 18 x 25 cm. Strö socker o kanel. Smält smör. Blanda ner sockret & rör om. Tillsätt resten av ingredienserna blanda till en slät smet. Häll över äpplena. Grädda kakan längst ner i ugnen i 30–35 min. Låt den svalna och pudra över florsocker.

Superenkel, saftig och ljuvligt god äppelkaka. ca 4 äpplen i klyftor 1–2 msk socker 1–2 tsk kanel Smet 125 g smör 1 ½ dl strösocker 1 ½ tsk bakpulver 3 dl vetemjöl 3 ägg Garnering florsocker 200 grader. Skala, klyfta äpplena. Lägg i en smord form ca 18 x 25 cm. Strö socker o kanel. Smält smör. Blanda ner sockret & rör om. Tillsätt resten av ingredienserna blanda till en slät smet. Häll över äpplena. Grädda kakan längst ner i ugnen i 30–35 min. Låt den svalna och pudra över florsocker.

En enkel kakbotten är allt som behövs när man toppar den med syndigt god dulce de leche, gräddkola och kokos.

En enkel kakbotten är allt som behövs när man toppar den med syndigt god dulce de leche, gräddkola och kokos.

Pinterest
Search