Cancel
More information
Blåbärsbiskvier

Similar ideas

Cancel
More information
Find this Pin and more on Baka by TildaG.
Cancel
More information
Är du som jag löjligt förtjust i mazariner men lite för lat för att klä in små formar med deg så tycker jag du ska prova dessa lite förenklade rutor. Tantfika kanske, men inte desto mindre goda för…
Find this Pin and more on Desserter by Monk Nord.
Är du som jag löjligt förtjust i mazariner men lite för lat för att klä in små formar med deg så tycker jag du ska prova dessa lite förenklade rutor. Tantfika kanske, men inte desto mindre goda för…
Cancel
More information
Biskvier, biskvier, biskvier. Det finns många olika versioner av denna älskade bakelse men den godaste är nog den här påskvarianten. Vanilj, citron, mandelmassa och vit choklad. Behöver vi säga mer?
Find this Pin and more on Tårtor, kakor och efterrätter by Angela Bentham.
Biskvier, biskvier, biskvier. Det finns många olika versioner av denna älskade bakelse men den godaste är nog den här påskvarianten. Vanilj, citron, mandelmassa och vit choklad. Behöver vi säga mer?
Cancel
More information
This looks gorgeous!
Find this Pin and more on Food & drinks. by Frida Eliasson.
What others are saying

This looks gorgeous!

This looks gorgeous!
Cancel
More information
Vita chokladbollar – en ljus superläcker, god variant av havrebollar fyllda med vit choklad istället för kakao. Riktiga 10-poängare!
Find this Pin and more on Candy/ Nammi by Ólöf Jónsdóttir.
Vita chokladbollar – en ljus superläcker, god variant av havrebollar fyllda med vit choklad istället för kakao. Riktiga 10-poängare!
Cancel
More information
Citronmarängtårta med passionsgrädde
Find this Pin and more on Eat - Cakes & Cookies by Anna.
What others are saying

Citronmarängtårta med passionsgrädde

Citronmarängtårta med passionsgrädde

Also trending on Pinterest

Världens godaste kladdkaka | Bakverk och Fikastunder | Bloglovin'

Världens godaste kladdkaka (Fikastunder)

Världens godaste kladdkaka | Bakverk och Fikastunder | Bloglovin'

Rabarbercurd - Ingredienser 500 g rabarber 1 1/2 dl vatten 2 1/2 dl Dansukker Syltsocker 2 krm kardemumma 2 ägg 50 g osaltat smör

Rabarbercurd - Ingredienser 500 g rabarber 1 1/2 dl vatten 2 1/2 dl Dansukker Syltsocker 2 krm kardemumma 2 ägg 50 g osaltat smör

K O L A P A J – Fikastunder

K O L A P A J – Fikastunder

Pensionärskaka – Lindas Bakskola

Pensionärskaka – Lindas Bakskola

havreboll-2

havreboll-2

Kladdkakans dag den 7 november närmar sig med stormsteg och inför detta måste ju såklart en som bloggar om bakning förbereda sig för fullt! Min senaste kladdkaka är denna goding toppad med dulche de leche pannacotta. Som en lyxig bakelse! Dekorera me

Kladdkaka med dulche de leche pannacotta

Kladdkakans dag den 7 november närmar sig med stormsteg och inför detta måste ju såklart en som bloggar om bakning förbereda sig för fullt! Min senaste kladdkaka är denna goding toppad med dulche de leche pannacotta. Som en lyxig bakelse! Dekorera me

Recipe in Swedish.  Segmjuk cookie i jätteformat, fylld med hackad choklad och Dumlekola – supersmarrig!

Recipe in Swedish. Segmjuk cookie i jätteformat, fylld med hackad choklad och…

Mia bakar: Biskvilängd

Mia bakar: Biskvilängd

Kanelbullar fyllda som semlor med mandelfyllning och vispad grädde - det bästa av två världar! Detta recept bara måste du testa!

Kanelbullesemla, Roy Fares fantastiska recept

Kanelbullar fyllda som semlor med mandelfyllning och vispad grädde - det bästa av två världar! Detta recept bara måste du testa!

Semmelkladdkaka är en fantastisk variant på den klassiska semlan - det bästa av två världar där två älskade bakverk blir ett. Den här är ett recept från Kungsörnen på en kaka som kan ätas året om och som har en härlig smak av mandel och kardemumma toppat med vispad grädde och florsocker. Den är enkel att göra och kanske är den en utmanare till förra årets succé semmelwrapen! Är du i stället sugen på en klassisk saftig semla så kolla här!

Semmelkladdkaka – recept

Semmelkladdkaka är en fantastisk variant på den klassiska semlan - det bästa av två världar där två älskade bakverk blir ett. Den här är ett recept från Kungsörnen på en kaka som kan ätas året om och som har en härlig smak av mandel och kardemumma toppat med vispad grädde och florsocker. Den är enkel att göra och kanske är den en utmanare till förra årets succé semmelwrapen! Är du i stället sugen på en klassisk saftig semla så kolla här!

Segmjuk jordgubbskaka

Segmjuk jordgubbskaka

Ni måste bara baka och smaka de här lite kladdiga brownierutorna med en krämig, mörk chokladganach på toppen. Recept steg-för-steg i bloggen!

Ni måste bara baka och smaka de här lite kladdiga brownierutorna med en krämig, mörk chokladganach på toppen. Recept steg-för-steg i bloggen!

Pinterest
Search
Get ideas and inspiration with a free Pinterest account

Access our best ideas with a free account

Sign up to see more

OR

By continuing, you agree to Pinterest's Terms of Service, Privacy Policy
Already a member?
Log in
Discover a world of ideas with Pinterest