Explore Magazines, Diy, and more!

Explore related topics

Kasslergratäng med gräddig broccolisås – Alla goda ting

Kasslergratäng med gräddig broccolisås – Alla goda ting

Saffrans-florsockerbullar med smörkrämsfyllning | Tidningen Hembakat

Saffrans-florsockerbullar med smörkrämsfyllning | Tidningen Hembakat

Hastbullar med vaniljkräm – Lindas Bakskola. testat att göra smet i matberedare och göra gropar i smet med kork inlindad i plastfolie o doppad i lite rapsolja för släpplätt. funkade jättebra får se när vi smakar om de blir lika goda som förra gången då det var ett enda klet och kladd-elände.... och ja, jag tyckte de var lika goda som sist...

Hastbullar med vaniljkräm – Lindas Bakskola. testat att göra smet i matberedare och göra gropar i smet med kork inlindad i plastfolie o doppad i lite rapsolja för släpplätt. funkade jättebra får se när vi smakar om de blir lika goda som förra gången då det var ett enda klet och kladd-elände.... och ja, jag tyckte de var lika goda som sist...

6 portioner Pannacotta: 1 1⁄2 gelatinblad 250 g mjölkchoklad 500 g vispgrädde (5 dl) 50 g strösocker (ca 1⁄2 dl) Lägg gelatinbladen i kallt vatten. Hacka chokladen och lägg den i en bunke. Koka upp grädde och socker och häll det i bunken. Tillsätt gelatinbladen och mixa med stavmixer till en slät pa

Pannacotta med Daimcrunch

6 portioner Pannacotta: 1 1⁄2 gelatinblad 250 g mjölkchoklad 500 g vispgrädde (5 dl) 50 g strösocker (ca 1⁄2 dl) Lägg gelatinbladen i kallt vatten. Hacka chokladen och lägg den i en bunke. Koka upp grädde och socker och häll det i bunken. Tillsätt gelatinbladen och mixa med stavmixer till en slät pa

Gudomligt goda och saftiga philadelphiabullar som bakas i långpanna.

Gudomligt goda och saftiga philadelphiabullar som bakas i långpanna.

Pinterest
Search