Explore Bar and more!

Svartvinbärsmaräng (kock Malin Söderström)

Svartvinbärsmaräng

Svartvinbärsmaräng (kock Malin Söderström)

Vem kan motstå denna sötsyrliga marängdröm med hallon, grädde och lemon curd? Extra bra att den dessutom är helt glutenfri!

Vem kan motstå denna sötsyrliga marängdröm med hallon, grädde och lemon curd? Extra bra att den dessutom är helt glutenfri!

Snackstips; Briepuffar | Skär i tärningar, ca 1x1cm. Man behöver ej skära bort den vita kanten, den blir dock inte krispig som resten av osten så vill man så skär bort den.  Lägg brietärningarna i knäckformar på en tallrik. In i micron 3-4 min på 750 Watt. Kan gå snabbare/ta längre tid beroende på micro , börja därför med 2 min och kör sen 1-2 min till.Lägg Ca 18-20 st per tallrik som max så att alla får värme. När dom är klara så har dom ”puffat upp” som små bollar och blivit lite gula

Snackstips; Briepuffar | Skär i tärningar, ca 1x1cm. Man behöver ej skära bort den vita kanten, den blir dock inte krispig som resten av osten så vill man så skär bort den. Lägg brietärningarna i knäckformar på en tallrik. In i micron 3-4 min på 750 Watt. Kan gå snabbare/ta längre tid beroende på micro , börja därför med 2 min och kör sen 1-2 min till.Lägg Ca 18-20 st per tallrik som max så att alla får värme. När dom är klara så har dom ”puffat upp” som små bollar och blivit lite gula

Krämig vitkålsgratäng 1/2 vitkålshuvud 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 3 dl grädde 1 dl creme fraiche 1 tsk sambal olek Salt och peppar Riven ost Sätt ugnen på 200 grader. Strimla vitkål och lök och hacka vitlök. Fräs detta i rikligt med smör i en panna. När kålen mjuknat något häller du på grädde och creme fraicht samt kryddor (snåla inte med salt och peppar). Smaka av och låt puttra i ca 5-10 minuter. Häll över form toppa med riven ost. Gratinera i ca 20-25 minuter. (anjovis ist. för sambal)

Krämig vitkålsgratäng 1/2 vitkålshuvud 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 3 dl grädde 1 dl creme fraiche 1 tsk sambal olek Salt och peppar Riven ost Sätt ugnen på 200 grader. Strimla vitkål och lök och hacka vitlök. Fräs detta i rikligt med smör i en panna. När kålen mjuknat något häller du på grädde och creme fraicht samt kryddor (snåla inte med salt och peppar). Smaka av och låt puttra i ca 5-10 minuter. Häll över form toppa med riven ost. Gratinera i ca 20-25 minuter. (anjovis ist. för sambal)

Ett recept på en härlig efterrätt med färska jordgubbar och mynta. Du gör denna bärdessert av jordgubbar, grädde, matlagningsyoghurt, florsocker, vaniljsocker, lime och mynta. Enkelt och festligt!

Ett recept på en härlig efterrätt med färska jordgubbar och mynta. Du gör denna bärdessert av jordgubbar, grädde, matlagningsyoghurt, florsocker, vaniljsocker, lime och mynta. Enkelt och festligt!

crispy bbq tempeh caesar salad wraps

Crispy BBQ Tempeh Caesar Salad Wraps (The Flourishing Foodie)

torskrygg, rödvinslinser och mandelpotatispure

torskrygg, rödvinslinser och mandelpotatispure

Vetedeg till bullar och vetebröd till kanelbullar, släta vetebullar, kringlor, semlor, fyllda bullar, snäckor, knutar, gifflar, fyllda längder, kransar eller butterkaka

Grundrecept för bullar och vetebröd

Vetedeg till bullar och vetebröd till kanelbullar, släta vetebullar, kringlor, semlor, fyllda bullar, snäckor, knutar, gifflar, fyllda längder, kransar eller butterkaka

Halstrad kummel med ärtpuré och sparris | Recept.nu

Halstrad kummel med ärtpuré och sparris

Halstrad kummel med ärtpuré och sparris | Recept.nu

Friterat tunnbröd med Crème Bonjour kantarell, Västerbottensost och rostade pinjenötter

Friterat tunnbröd med Crème Bonjour kantarell, Västerbottensost och rostade pinjenötter

Ett lyxigt, fantastiskt gott & matigt bröd som är fyllt med ost, skinka, tomat och ruccola.

Ett lyxigt, fantastiskt gott & matigt bröd som är fyllt med ost, skinka, tomat och ruccola.

Kyld gurk- och krondillsoppa med fläderblom

Kyld gurk- och krondillsoppa med fläderblom

Mat

Chickpea crepes are delicious thin vegan and gluten free protein wraps made with only 3 ingredients: garbanzo bean flour, water and salt. An easy, healthy blender recipe perfect for a savory crepes for breakfast. Delicious with mushrooms, spinach or grill

Chickpea crepes - High Protein Wraps

are delicious thin vegan and gluten free protein wraps made with only 3 ingredients: garbanzo bean flour, water and salt. An easy, healthy blender recipe perfect for a savory crepes for breakfast. Delicious with mushrooms, spinach or grilled vegetables.

Pinterest
Search