Explore Swedish Foods, Swedish Recipes, and more!

Kalljäst råglimpa - perfekt för frukost

Kalljäst råglimpa - perfekt för frukost

Saffrans-florsockerbullar med smörkrämsfyllning | Tidningen Hembakat » Lindas Bakskola | Bloglovin

Saffrans-florsockerbullar med smörkrämsfyllning (Tidningen Hembakat » Lindas Bakskola)

Saffrans-florsockerbullar med smörkrämsfyllning | Tidningen Hembakat » Lindas Bakskola | Bloglovin

Brytbröd är enkelt att göra och blir saftigt och luftigt när de jäser ihop på plåten. Jäser bara en gång!

Brytbröd är enkelt att göra och blir saftigt och luftigt när de jäser ihop på plåten. Jäser bara en gång!

Ni har säkert sett dessa gobitar på fler ställen. Receptet är en enkel vetedeg på en halv liter. Istället för kanelbullar som ska knådas, kavlas, bredas på fyllning, rullas ihop och skäras i bitar är

Philadelfiabullar i långpanna (Kryddburken)

Ni har säkert sett dessa gobitar på fler ställen. Receptet är en enkel vetedeg på en halv liter. Istället för kanelbullar som ska knådas, kavlas, bredas på fyllning, rullas ihop och skäras i bitar är

Gyllenbruna och saftiga rågsiktskakor med havregryn som smakar ljuvligt med en klick smör .

Gyllenbruna och saftiga rågsiktskakor med havregryn som smakar ljuvligt med en klick smör .

Hej! Släpp allt ni har i händerna!! Spring in i köket, plocka fram lite ingredienser och baka Kanelbullesnittar. I morse när jag pratade med min pappa i telefonen så berättade jag att jag har...

Hej! Släpp allt ni har i händerna!! Spring in i köket, plocka fram lite ingredienser och baka Kanelbullesnittar. I morse när jag pratade med min pappa i telefonen så berättade jag att jag har...

Lyxiga bröd med en frasig skorpa och luftigt innanmäte.

Lyxiga bröd med en frasig skorpa och luftigt innanmäte.

Swedish limpa bread. A rye and wheat blend with flavors of citrus and anise. It had a soft crumb and an earthy flavor. My grandma usually serves it with havarti dill cheese. best. snack. ever.

A rye and wheat blend with flavors of citrus and anise. It had a soft crumb and an earthy flavor. My grandma usually serves it with havarti dill cheese.

Pinterest
Search